• 1404/02/23 - 10:21
  • تعداد بازدید : 88
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان صورت گرفت؛

یک واحد قصابی در شهرستان گلپایگان به علت تخلفات بهداشتی متعدد پلمب شد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان: دکتر مهدی نوری رییس شبکه با اعلام این خبر بیان کرد: پیرو بازرسی بهداشتی کارشناسان این شبکه،  یک واحد عرضه گوشت قرمز واقع در سطح شهر گلپایگان به علت تخلفات متعدد پلمب شد.

وی تصریح کرد: پرونده این مرکز متخلف به علت تهدید علیه بهداشت عمومی به مراجع قضایی ارجاع شده است.

دکتر نوری با بیان اینکه در سال جاری و در راستای کنترل وضعیت بهداشت عمومی، بیش از 300 واحد صنفی در شهرستان مورد بازدید کارشناسی صورت گرفته است، اظهار داشت: در این راستا علاوه بر معدوم سازی بیش از  750 کیلوگرم گوشت فاسد و غیرقابل مصرف، شامل گوشت قرمز،گوشت سفید و ماهی خوراکی، واحدهای متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند و یک واحد نیز پلمب شد.

 رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان در پایان گفت: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و شکایات مردمی با سامانه 1512 دامپزشکی تماس بگیرند و این شبکه آماده پاسخگویی و در صورت نیاز برخورد قانونی با تخلفات گزارش شده خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان گلپایگان
  • کد خبر : 338920
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید