در راستای تامین امنیت غذایی،
نظارت بر استحصال بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز در شهرستان مبارکه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه از نظارت بهداشتی بر کشتار بیش از 66 هزار راس دام سبک و سنگین طی سال 98 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه، دکتر محمد سلیمانی پور «رئیس شبکه» در تشریح جزئیات این خبر گفت: در سال 98 از مجموع کشتار 66 هزار و 40 راس دام شامل گوسفند، بز، گاو، شتر و گاومیش و 4 هزار و 795 قطعه شترمرغ، مقدار2 هزار و 24 تن گوشت قرمز در این شهرستان تحت نظارت مسئولین فنی، ناظرین بهداشتی کشتارگاه دام و کارشناسان این شبکه استحصال شده است.
وی در ادامه گفت: تمام مراحل کشتار دام شامل معاینه قبل، حین و بعد از کشتار و استحصال گوشت تحت نظارت بهداشتی و ناظر ذبح شرعی صورت گرفته است که مقدار4 هزار و 133 کیلوگرم گوشت و تعداد 26 هزار و 478 آلایش خوراکی شامل جگر، شش، سر، قلب و کلیه به دلیل غیر قابل مصرف بودن از چرخه غذایی انسانی ضبط گردید و لاشه های سالم پس از الصاق برچسب مشخصات و ممهور شدن، به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد نگهداری و لاشه ها به وسیله خودروهای مجاز سردخانهدار تحت نظارت شبکه دامپزشکی حمل گردید.
دکتر سلیمانی پور در ادامه با توجه به لزوم ارتقاء سطح بهداشت عمومی و پیشگیری از شیوع بیماری مهلک و خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و نقش سازمان دامپزشکی در سلامت جامعه بیان نمود: کشتار دام خارج از کشتارگاه، کشتار غیر مجاز تلقی می گردد و به علت تهدید جدی علیه بهداشت عمومی با متخلفین برخورد قانونی و جدی می گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه در پایان به عموم مردم توصیه نمود: هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به ممهور بودن لاشه و الصاق برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) بر روی آن دقت نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده خام دامی مراتب را به شماره 1512 و یا 52462598 به شبکه دامپزشکی گزارش نمایند.
نظر دهید