در راستای مبارزه با بیماری زئونوز تب خونریزی دهنده کریمه کنگو صورت گرفت؛
انجام عملیات سمپاشی کشتارگاه صنعتی دام شهرستان نجف آباد
دکتر میثم استکی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد از آغاز سمپاشی و ضدعفونی محوطه و جایگاهای انتظار دام در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان نجف آباد اطلاع داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ دکتر میثم استکی رییس شبکه اظهار کرد: به دنبال آغاز فصل گرما و افزایش عوامل خارجی بیماری زا، عملیات سمپاشی جایگاههای دام در جهت جلوگیری از ازدیاد کنه ها در فضاهای نگهداری دام آغاز شده است.
دکتر استکی تصریح کرد: با آغاز فصل گرما و افزایش دما، کنه های انتقال دهنده بیماری افزایش یافته و یکی از مهم ترین بیمار ی های قابل انتقال از طریق کنه، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF) می باشد که به منظور پیشگیری و کنترل این بیماری و سایر بیماری های منتقله از طریق بند پایان در شهرستان، محوطه عمومی و جایگاه نگهداری دام کشتارگاه صنعتی دام شهرستان نجف آباد با مساحت بالغ بر 10 هکتار متر مربع علیه انگل های خارجی دام (کنه و پشه) سم پاشی شد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد در پایان با تاکید بر اینکه اولویت در پیشگیری از این بیماری، رعایت مسائل بهداشتی و افزایش سطح آگاهی عمومی است گفت: علاوه بر کاهش کنه ها و کشتار بهداشتی، باید گوشت ۲۴ ساعت پس از کشتار در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد و احشا آن نیز اعم از دل، قلوه و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال و مراکز سرد نگهداری و سپس مورد مصرف قرار گیرد و همچنین خرید گوشت و آلایش دامی ( دل ، قلوه و جگر) از مکان های مجاز دارای لیبل ها و مهر بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد و از پخته شدن کامل گوشت، دل و جگر قبل از مصرف آن اطمینان حاصل نمایند تا از شیوع این بیماری جلوگیری نمایند.
نظر دهید