• 1404/02/24 - 07:55
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در سال1403توسط شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد صورت گرفت؛

واکسیناسیون رایگان بیش از 112 هزار راس دام سبک علیه بیماری PPR در شهرستان نجف آباد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ دکتر میثم استکی رییس شبکه بیان کرد: در سال 1403 بیش از 112هزار راس دام سبک علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، توسط کارشناسان واحد بهداشت و مبارزه با بیماری های دامی این شبکه به صورت رایگان واکسینه شدند.

 وی اظهارکرد: بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک نوعی بیماری ویروسی است که بز، گوسفند و برخی نشخوارکنندگان کوچک اهلی و وحشی را می تواند درگیر‌کند.

دکتر استکی در ادامه افزود: تب، ترشحات چشم و بینی، التهاب و جراحات دهانی، التهاب روده‌ها و اسهال از علائم این بیماری است. این بیماری در مکان‌هایی مشاهده می‌شود که دام اهلی در تماس با حیوانات وحشی هستند یا از آبشخورهای مشترک استفاده می‌کنند.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد در پایان به دامداران توصیه کرد: برای سلامت دام‌های خود همکاری لازم را با اکیپ دامپزشکی شهرستان جهت واکسیناسیون داشته و نکات بهداشتی را رعایت نمایند و در صورت مشاهده دام‌های مشکوک به علائم بیماری حتماً به شبکه دامپزشکی شهرستان مراجعه نموده تا اقدامات لازم صورت پذیرد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان,خبر,شهرستان نجف آباد
  • کد خبر : 338970
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید