بزرگترین مزرعه مادر بوقلمون کشور به تولید رسید.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور این استان گفت: مزرعه زرین گستر فریدن بزرگترین واحد پرورش مادر بوقلمون کشور به تولید رسید . این مزرعه با ظرفیت 7500 قطعه و تولید بالغ بر یک میلیون قطعه جوجه گوشتی یک روزه بوقلمون در یک دوره پرورش فعالیت خود را از سال 1396 آغاز نموده است .
وی در ادامه افزود : جوجه های تولیدی که هیبرید بی یو تی 6 پریمیوم هستند از لحاظ وزنی در رده متوسط و متناسب با بازار مصرف ایران می باشند .
همچنین در ادامه گفت : پرورش بوقلمون به شیوه صنعتی و امروزی برای نخستین بار به سال 1350 بر می گردد . این صنعت از سال 1382 با نگاهی فراگیر با حمایت دولت و اقدامات برنامه ریزی شده وارد مرحله جدیدی گردیدکه علی رغم تولید عمر کوتاه خود از رشد کمی مطلوب و پرشتابی برخوردار بوده است .
به گزارش روابط عمومی اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور : استان اصفهان با ظرفیت جوجه ریزی 650 هزار قطعه در هر دوره پرورش بزرگترین تولید کننده گوشت بوقلمون کشور می باشد. و از آنجایی که عمده جوجه های یک روزه از خارج کشور وارد می شود ، تولیدات این واحد تولیدی در راستای سیاست برنامه توسعه ششم ، که تولید حداقل 3 میلیون قطعه جوجه از مزارع مادر بوقلمون داخل کشورمی باشد انجام گرفته است .
دکتر کرد آبادی در ادامه گفت : نظارت های بهداشتی گله های مادر بوقلمون در تمامی مراحل از ورود جوجه یک روزه مادر تا زمان تولید تخم نطفه دار و جوجه یک روزه بر اساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، در بازه های زمانی 45 و 90 روزه با انجام آزمایشات دوره ای شامل : MG,MS,MM,ND,H5,H7,H9,TRT,REO تا پایان دوره تولید انجام میپذیرد.
او در پایان به تولید کنندگان این صنعت توصیه نمود : با توجه به اینکه بوقلمون یکی از حساس ترین گونه پرندگان به آنفلوانزای فوق حاد می باشد ، شرایط بهداشتی و قرنطینه ای را با دقت نظر بیشتری در مزارع خود اعمال نمایند .
وی در ادامه افزود : جوجه های تولیدی که هیبرید بی یو تی 6 پریمیوم هستند از لحاظ وزنی در رده متوسط و متناسب با بازار مصرف ایران می باشند .
همچنین در ادامه گفت : پرورش بوقلمون به شیوه صنعتی و امروزی برای نخستین بار به سال 1350 بر می گردد . این صنعت از سال 1382 با نگاهی فراگیر با حمایت دولت و اقدامات برنامه ریزی شده وارد مرحله جدیدی گردیدکه علی رغم تولید عمر کوتاه خود از رشد کمی مطلوب و پرشتابی برخوردار بوده است .
به گزارش روابط عمومی اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور : استان اصفهان با ظرفیت جوجه ریزی 650 هزار قطعه در هر دوره پرورش بزرگترین تولید کننده گوشت بوقلمون کشور می باشد. و از آنجایی که عمده جوجه های یک روزه از خارج کشور وارد می شود ، تولیدات این واحد تولیدی در راستای سیاست برنامه توسعه ششم ، که تولید حداقل 3 میلیون قطعه جوجه از مزارع مادر بوقلمون داخل کشورمی باشد انجام گرفته است .
دکتر کرد آبادی در ادامه گفت : نظارت های بهداشتی گله های مادر بوقلمون در تمامی مراحل از ورود جوجه یک روزه مادر تا زمان تولید تخم نطفه دار و جوجه یک روزه بر اساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، در بازه های زمانی 45 و 90 روزه با انجام آزمایشات دوره ای شامل : MG,MS,MM,ND,H5,H7,H9,TRT,REO تا پایان دوره تولید انجام میپذیرد.
او در پایان به تولید کنندگان این صنعت توصیه نمود : با توجه به اینکه بوقلمون یکی از حساس ترین گونه پرندگان به آنفلوانزای فوق حاد می باشد ، شرایط بهداشتی و قرنطینه ای را با دقت نظر بیشتری در مزارع خود اعمال نمایند .
نظر دهید