صادرات ۷ میلیون دلاری فرآورده های خام دامی از اصفهان
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در بهار امسال ۶ هزار و ۵۵۶ تن فرآورده خام دامی به ارزش ۷ میلیون و ۱۶۹ هزار دلار از استان اصفهان صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر علیرضا ادبیان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،گفت: در سه ماه نخست امسال، ۵۰۶ تن پای مرغ و ۹۸۳ تن پنجه مرغ به کشورهای هنگ کنگ، ویتنام، تایلند و غنا صادر شد.
او افزود: از دیگر اقلام صادراتی میتوان به ۶۶۴ تن تخم مرغ، ۱۷۵ تن پودر آب پنیر، ۱۴۳ تن هزارلا، هزار و ۵۹۰ تن پودر گوشت و ۲۸۸ تن پودر ماهی اشاره کرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: بهار امسال، ۲۷۰ تن شیر خشک به گرجستان، ماهی تازه به کشورهای کویت و امارات، میگو تازه و شیر تغلیظ شده به کویت و عسل به کویت، مالزی، رومانی و بحرین صادر شده است.
ادبیان اظهار کرد: در این مدت آبزیان زینتی به ترکیه و تایلند، خرچنگ به کویت، آلایشهای طیور به عراق و افغانستان و پرنده زینتی به لبنان، مالزی و ترکیه صادر شده است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ادامه داد: روسیه، آذربایجان، ارمنستان و استرالیا هم در بهار امسال مشتریان ۳۳۶ تن پنیر تولیدی استان اصفهان بودند.
ادبیان درباره تاثیر واردات فرآوردههای خامی بر تنظیم بازار گفت: واردات فرآوردههای خامی بسیار کم است؛ اما برای تنظیم بازار ممکن است مقداری مرغ، گوشت گوسفند و گوساله وارد شود.
او خاطر نشان کرد: تمام فرآوردههای خام دامی در استان به صورت خودکار و بهداشتی تولید میشود و اگر محصولی از فرآوردههای خام دامی و غیر بهداشتی باشد مردم میتوانند با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند و گزارش دهند.
نظر دهید