اجرای بیش از 181 هزار عملیات پایش و مراقبت فعال بیماریهای دامی در استان اصفهان
رئیس اداره بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماریهای دام اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از اجرای بیش از 181 هزار عملیات پایش و مراقبت فعال بیماریهای دامی طی چهار ماهه نخست سال جاری در سطح استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ سیدجمال الدین آل معصوم رئیس اداره بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماریهای دام گفت: یکی از اهداف سازمان دامپزشکی کشور جلوگیری از بروز بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام می باشد که علاوه بر تأمین بهداشت دام و جامعه از ضررهای اقتصادی گسترده نیز پیشگیری می نماید.
وی افزود: این اداره با برنامه ریزی های منظم و انجام پایش های مداوم بیماری های مشترک بین انسان و دام (زئونوز) از جمله بروسلوز، سل و مشمشه به پیشگیری و مقابله با این بیماری ها می پردازد. همچنین بررسی و نمونه برداری از دام های مشکوک و بیمار نیز از جمله دیگر اقدامات این اداره می باشد .
آل معصوم ادامه داد: در همین راستا ادارات دامپزشکی شهرستان ها اقدامات مؤثری در پیشگیری و کنترل بیماری های دامی و همچنین بیماری های مشترک بین انسان و دام طی 4 ماهه سال جاری انجام داده اند که از جمله این اقدامات می توان به مراقبت فعال بیماری تب مالت در قالب خونگیری از گاو و گوسفند به تعداد 105 هزار و 130 نمونه جهت آزمایش های تشخیصی بروسلوز، مراقبت فعال بیماری سل با انجام 75 هزار و 316 عملیات تست سل در گاو، مراقبت فعال بیماری مشمشه در قالب خونگیری از اسب به تعداد 771 نمونه جهت آزمایش های تشخیصی بیماری مشمشه و واکسیناسیون تعداد 623 هزار و 576 رأس دام سنگین و سبک علیه بیماری بروسلوز اشاره نمود.
رئیس اداره بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماریهای دام اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در پایان ضمن تشکر از کلیه پرسنل خدوم و تلاشگر دامپزشکی استان که با از خودگذشتگی و تحمل سختی ها و آسیب های فراوان در جهت صیانت از ایمنی و سلامت غذایی جامعه قدم بر می دارند و با اشاره به نقش انکار ناپذیر دامپزشکی در جامعه امروزی و خدمات گسترده آن گفت: پرسنل دامپزشکی خط مقدم مبارزه با بیماری ها بوده و با تمام سختی ها و مشکلات موجود به صورت شبانه روزی به وظایف خود عمل می کنند.
نظر دهید