مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان:
ارتقاء روند تولید خوراک دام و طیور در چرخه تامین امنیت غذایی و تحقق اهداف جهش تولید از اهمیت ویژه ای برخوردار است
دومین نشست هم اندیشی با موضوع مسائل مرتبط با کارخانه های خوراک دام و طیور استان اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دومین نشست هم اندیشی با حضور اعضای هیئت مدیره و تعاونی کارخانه های خوراک دام و طیور استان اصفهان در محل دفتر مدیر کل دامپزشکی استان برگزار گردید.
ابتدا دکتر موحدی مدیرکل دامپزشکی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین در ادامه پیرامون اهمیت تولید خوراک دام بهداشتی با کیفیت تحت نظارت های دامپزشکی، مطالبی را بیان و اهداف تشکیل این نشست هم اندیشی را تشریح نمود.
سپس دکتر وحیدرضا خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گزارشی از وضعیت کارخانه های خوراک دام و طیور، برخورد با واحدهای غیر مجاز سطح استان و... ارائه نمود.
در ادامه هریک از اعضای هیئت مدیره و تعاونی کارخانه های خوراک دام و طیور استان، ضمن تشکر و قدردانی از حمایت های اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، مسائل و مشکلات پیش روی تولید را بیان داشته و برخورد با واحدهای غیر مجاز در زمینه تولید خوراک را خواستار شدند.
در پایان دکتر موحدی با اشاره تلاش همه جانبه در راستای تحقق شعار تامین امنیت غذایی از مزرعه تا سفره، بر اهمیت بسیار بالای ارتقاء روند تولید خوراک دام و طیور در زنجیره سلامت دام و تولید و عرضه فرآورده های پروتئینی تاکید نمود.
وی با اشاره به سال جهش تولید و تحقق اهداف آن، حمایت همه جانبه دامپزشکی از واحدهای مجاز خوراک دام و طیور استان و رفع مشکلات آنان با همکاری دیگر دستگاه های اجرایی ذی ربط را اعلام نمود.
مدیرکل دامپزشکی استان ضمن جمع بندی موضوعات پیشنهاد شده، به بیان مصوبات این نشست پرداخت و پیگیری آن ها و ارائه گزارش در جلسات آتی را خواستار شد.
نظر دهید