• 1398/05/19 - 16:10
  • تعداد بازدید : 1471
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان خبرداد:

استقرار116 اکیپ ثابت و سیار نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتار دام ویژه عید سعید قربان

دکتر موحدی تاکید نمود: شهروندانی که به هر دلیلی نمی توانند دام قربانی خود را به کشتارگاه یا محل‌های مشخص شده انتقال بدهند، جهت اعزام اکیپ‌های سیار با شماره چهاررقمی ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس حاصل نموده و تا کارشناسان دامپزشکی جهت ارائه خدمات به محل کشتار مراجعه نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر شهرام موحدی مدیر کل در تشریح جزییات این خبر گفت: به منظور نظارت هرچه بهتر بر نحوه ذبح دام و رعایت موارد بهداشتی، 116 اکیپ ثابت و سیار کارشناسان دامپزشکی در قالب 60 نفر دامپزشک، 79 نفر بازرس بهداشتی گوشت و 54 نفر ناظر ذبح شرعی آماده ارائه خدمات رایگان در عید سعید قربان امسال هستند.

وی افزود: در این روز تمامی کشتارگاه های دام استان و تعدادی از مراکز موقت عرضه دام زنده و کشتار در شهرستان ها فعال می باشند و تاکید نمود: شهروندانی که به هر دلیلی نمی توانند دام قربانی خود را به کشتارگاه یا محل‌های مشخص شده انتقال بدهند، جهت اعزام اکیپ‌های سیار با شماره چهاررقمی ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس حاصل نموده و تا کارشناسان دامپزشکی جهت ارائه خدمات به محل کشتار مراجعه نمایند.

مدیرکل دامپزشکی استان به طرح ساماندهی کشتار عید قربان در سال گذشته اشاره نمود و خاطر نشان کرد: با تلاش همکاران ما 7 هزار و 763 راس دام زنده، 7 هزار و 106 لاشه دام بازرسی بهداشتی شده اندا که از این تعداد 8 لاشه ضبط کامل و تعداد 136 لاشه نیز به صورت موضعی اصلاح گردیده است.

وی بیان داشت: همچنین حذف و اصلاح بیش از سه هزار قلم آلایش خوراکی دامی، اهمیت اقدامات دامپزشکی و حساسیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی را نشان می دهد که ورود این مقدار گوشت و فرآورده های آلوده به چرخه مصرف انسانی می توانست بهداشت و سلامت جامعه را به مخاطره اندازد.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه کشتار دام‌های نذری در کشتارگاه ها و اماکن موقت کشتار اعلام شده سبب حفظ بهداشت و سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک مثل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و... می شود، تصریح کرد: مردم از مصرف گوشت تازه، آلایش نپخته یا نیم پز جداً خودداری کنند و گوشت تازه را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.

 

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 242343
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه