دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
  • 1398/07/02 - 10:33
  • تعداد بازدید : 1146
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با اتمام مرحله نخست واکسیناسیون به روش آشامیدنی؛

ایمنی بیش از 550 هزار قطعه طیور بومی استان اصفهان بر علیه بیماری نیوکاسل

مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: پیش بینی می شود تا پایان سال 98 بیش از 4 میلیون قطعه طیور در سطح روستاهای استان طی سه مرحله به صورت کاملا رایگان به روش واکسیناسیون آشامیدنی بر علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر شهرام موحدی <<مدیرکل>> در تشریح جزییات این خبر گفت: در مرحله نخست اجرای عملیات واکسیناسیون طیور بومی با واکسن آشامیدنی مقاوم به حرارت i2 ، تعداد 554 هزار و 486 قطعه انواع پرندگان بر علیه بیماری نیوکاسل ایمن شدند.

وی افزود: مرحله اول واکسیناسیون با هدف حفظ و حراست از سرمایه های ملی در بخش طیور صنعتی و بومی در 258 روستا از 15 شهرستان استان از 15 مرداد لغایت پایان شهریور ماه 98 به مرحله اجرا گذاشته شد.

دکتر موحدی تصریح کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال 98 بیش از 4 میلیون قطعه انواع طیور بومی طی سه مرحله به صورت کاملا رایگان به روش آشامیدنی بر علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اهمیت جایگاه طیور یومی به عنوان میزبان های حساس به عامل بیماری نیوکاسل و خطر انتقال آلودگی به پرندگان سالم و به ویژه طیور صنعتی، از تلاش و زحمات یکایک همکاران دخیل در اجرای طرح واکسیناسیون طیور بومی بر علیه بیماری نیوکاسل به ویژه بسیجیان همیشه در صحنه که در برخی از شهرستان ها، شبکه های دامپزشکی را در اجرای این عملیات گسترده، همراهی نمودند، تشکر و قدردانی نمود.

شایان ذکر است شهرستان های اردستان، فلاورجان و آران و بیدگل به ترتیب با واکسیناسیون 114 هزار ، 111 هزار و 96 هزار قطعه طیور روستایی بیشترین سهم اجرای این طرح را به خود اختصاص داده اند.

 

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 243936
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور