باهدف معرفی توانمندی های واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی استان اصفهان انجام گرفت:
بازدید مدیران مراکز بهداشت استان و شهرستان ها از کشتارگاه مجتمع زنجیره ای طیور حلال اسپادانا
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان اظهارداشت: باهماهنگی سازمان دامپزشکی کشور، زمینه های لازم جهت فعال سازی تمامی شش خط اتوماتیک کشتار مرغ موجود در کشتارگاه های صنعت طیور استان در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر وحید رضا خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در تشریح جزییات این خبر گفت: به منظور معرفی توانمندی های واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی با دعوت از مدیران و کارشناسان مراکز بهداشت استان از خط کشتار تمام اتوماتیک کشتارگاه حلال اسپادانا به عنوان تنها کشتارگاه فاقد چیلر آبی در کشور و مراحل قطعه بندی مرغ حاصله و تولید خمیر مرغ بازدید به عمل آمد.
وی افزود: طی برگزاری جلسه هم اندیشی در محل این کشتارگاه، مقرر گردید با توجه به وضعیت بهداشتی ممتاز این کشتارگاه و کیفیت مرغ استحصالی از خط کشتار اتوماتیک، زمینه فعال سازی پنج خط اتوماتیک موجود در سایر کشتارگاه های طیور استان اصفهان نیز فراهم تا لاشه های مرغ با تخلیه کامل اندرونه ها به بازار عرضه و زمینه افزایش کیفیت مرغ استحصالی فراهم شود.
دکتر خامسی پور گفت: پیشنهاد افزایش عمر ماندگاری لاشه های استحصالی از خط دو کشتار و چیلر هوایی، کاهش عمرماندگاری مرغ منجمد استحصالی از خط کشتار دستی کشتارگاه ها و ممنوعیت عرضه مرغ حاصله از خط یک کشتار در فروشگاه های عرضه از سایر موارد پیشنهادی به منظور تشویق و ترغیب بهره برداران کشتارگاه های طیور به نصب و استفاده از از خط اتوماتیک کشتار و افزایش سلامت و کیفیت لاشه های مرغ استحصالی می باشد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در پایان خاطر نشان کرد: مقرر شد هماهنگی لازم جهت بازدید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و همچنین مدیران و اعضای اتحادیه رستوران داران از مجموعه مذکور انجام شود تا امکان ساماندهی قطعه بندی مرغ در سطح مراکز عمده مصرف نظیر رستوران ها فراهم و آن ها ملزم به تهیه قطعات مرغ از کشتارگاه ها و مراکز مجاز شوند.
نظر دهید