یکشنبه 25 خرداد 1404

flag
  • 1399/03/20 - 14:00
  • تعداد بازدید : 259
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از شرکت داروسازی امین

دکتر کشتکار بر فرآیند تولید پارافین مایع توسط شرکت داروسازی امین اصفهان نظارت نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر محمد کشتکار معاون سلامت با همراهی دکتر سیدرضا موسوی رئیس اداره تشخیص و درمان با حضور در محل شرکت داروسازی امین اصفهان ضمن عرض خداقوت به مدیران و کارکنان این واحد تولید داروی های انسانی و دامی، درمعیت دکتر معصوم زاده مسئول فنی دامپزشکی، از بخش های مختلف این کارخانه بازدید نمودند.

دکتر کشتکار و دکتر موسوی بنا به دستور سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نمونه برداری بیوبچ بسته بندی پارافین مایع توسط شرکت داروسازی امین اصفهان با حضور درخط تولید مایعات این کارخانه نسبت به نظارت عالیه بر فرآیند بسته بندی پارافین مایع اقدام نمودند.

شایان ذکر شرکت داروسازی امین(سهامی عام) یکی از کارخانه های معتبر در زمینه داروهای انسانی است که بیش از یکسال است نسبت به پیگیری و تولید داروهای دامی اقدام نموده است.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 252703
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور