سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1397/12/04 - 19:26
  • تعداد بازدید : 691
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزش و بازآموزی مفاهیم اصول ارزیابی مخاطرات در فرآورده های خام دامی

بازدید میدانی مدیران و کارشناسان دامپزشکی استان اصفهان از دو واحد بسته بندی و فرآوری میگو استان بوشهر در راستای اهمیت ارزیابی خطر در فرآورده های خام دامی انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، یک دوره آموزشی و بازآموزی در خصوص مفاهیم اصول ارزیابی مخاطرات فرآورده های خام دامی با تدریس دکتر سیاوش نیازی کارشناس دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و با حضور معاون سلامت، معاون توسعه مدیریت و منابع و تعدادی از مدیران و کارشناسان ستادی اداره کل و روسای شبکه های دامپزشکی شهرستان های استان اصفهان در استان بوشهر برگزار گردید.

درطی دوره آموزشی مذکور کارشناسان با حضور در دو واحد بسته بندی و فرآوری میگو شهرستان بوشهر، به صورت بازدید میدانی با اهمیت ارزیابی خطر، انواع مخاطرات و مدیریت خطر در فرآورده های خام دامی آشنا شدند.

 

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 6788
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور