بیش از 170 مسئول فنی، بازرس بهداشتی گوشت و ناظر ذبح شرعی بر کشتار دام های قربانی در روز عید سعید قربان نظارت می کنند
با برنامه ریزی های صورت گرفته توسط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، 176 دکتر دامپزشک به همراه بازرس بهداشتی گوشت و ناظر ذبح شرعی در 59 مرکز مشخص شده توسط این اداره کل، بر کشتار دام های قربانی مردم شریف استان نظارت می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن به عید سعید قربان، اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با فعال سازی کمیته ساماندهی کشتار روز عید سعید قربان و استفاده از ظرفیت سایر مراکز، اقدام به مشخص نمودن مراکزی علاوه بر کشتارگاه های دام سطح استان بمنظور خرید و ذبح دام های قربانی تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی و ذبح اسلامی- شرعی می کند .
وی با اشاره به 19 محل مشخص شده در اصفهان و هشت مرکز در شهرستان برخوار بعلاوه 32 کشتارگاه دام که در روز عید سعید قربان فعالیت می کنند، افزود: حضور دامپزشکان و بازرسان بهداشتی گوشت خبره در این مراکز به همراه ناظرین ذبح شرعی ،سلامت دام قربانی و لاشه های استحصالی را تضمین می نماید.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان ضمن اشاره به بازرسی حدود 7700 دام قربانی در سال گذشته، تصریح کرد: در این بازرسی ها بیش از 15 لاشه بصورت کامل حذف و 215 لاشه اصلاح گردید که منجر به حذف مجموعا 384 کیلوگرم گوشت استحصالی گردید، همچنین حذف و اصلاح بیش از چهار هزار عدد آلایش خوراکی دامی، اهمیت اقدامات دامپزشکی و حساسیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی را نشان می دهد که ورود این مقدار گوشت و فرآورده های آلوده به چرخه مصرف انسانی می توانست بهداشت و سلامت جامعه را به مخاطره اندازد.
دکتر موحدی در پایان با توصیه به مردم شریف استان درخصوص کشتار دام های نذری خود در کشتارگاه ها و اماکن موقت کشتار اعلام شده در این روز که علاوه بر حفظ بهداشت و سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از بروز بیماری های خطرناکی مثل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و... ، خاطر نشان کرد: مردم شریف است از مصرف گوشت تازه، آلایش نپخته یا نیم پز جداً خودداری کنند و گوشت تازه را به مدت 24 تا 48 ساعت در یخچال نگهداری نمایند.
نظر دهید