• 1399/03/11 - 07:35
  • تعداد بازدید : 372
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از نتایج اجرای طرح تشدید و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان سال 99؛

بیش از 40 تن فرآورده های خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی از چرخه مصرف در استان اصفهان خارج شد

مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان امسال بیش از 4 هزار مورد بازدید کارشناسی از واحدهای تولید و نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان توسط 55 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی انجام گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکترشهرام موحدی <<مدیرکل>> در تشریح جزییات این خبر گفت: با شروع ماه مبارک رمضان و در راستای صیانت از بهداشت عمومی و سلامت جامعه به ویژه روزه داران و همچنین تلاش در جهت تحقق شعار نظارت دامپزشکی از مزرعه تاسفره، تعداد 55 اکیپ ثابت و سیار کارشناسان دامپزشکی استان فعالیت خود را با هدف تشدید نظارت برمراحل تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی آغاز نمودند که حجم کاری انجام شده در طول یک ماه برابر با 8 هزار و 532 نفر ساعت بوده است.

وی افزود: در طول اجرای این طرح 4 هزار و 448 واحد تولیدی، نگهداری، توزیعی و عرضه فرآورده های خام دامی شامل كشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، كارگاه های نگهداری و بسته بندی، مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، خودروهای ویژه حمل، فروشگاه ها، رستوران ها، طباخی ها، مراکز تهیه غذا و... در سطح استان اصفهان مورد بازدید کارشناسی دامپزشکی قرار گرفتند.

دکتر موحدی تصریح کرد: با هدف تعیین هویت،اصالت و سلامت  برخی از محصولات مرتبط در این طرح بیش 40 مورد نمونه برداری انجام و نسبت به اجرای عملیات آزمایشگاهی تخصصی دامپزشکی اقدام گردید.

وی گفت: در طول اجرای این طرح با 77 خودروی عرضه کننده غیر مجاز فرآورده های خام دامی نیز برخورد قانونی صورت گرفت.

این مقام مسئول افزود: در پایان این طرح یک ماهه بیش از 126 هزار کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و ناسالم  ضبط و بیش از 40 هزار کیلوگرم از آن ها از چرخه مصرف انسانی خارج و تعداد 26 پرونده تخلف به مراجع قضایی معرفی و 13 واحد متخلف نیز تعطیل گردید.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های شبانه روزی کارشناسان نظارتی دامپزشکی استان در بخش دولتی و غیر دولتی، در پایان از عموم شهروندان محترم درخواست نمود: فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را فقط از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با راه ارتباطی تلفنی 1512 دامپزشکی در میان بگذارند.     

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 252428
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه