رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر:
تشکیل اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت شیرخام شهرستان خمینی شهر
کارگاه های تولید ماست و بستنی سنتی موظفند شیر خام مورد نیاز خود را با اخذ گواهی بهداشتی حمل، صرفاً از مراکز مجاز جمع آوری شیر یا گاوداری های صنعتی تهیه نمایند.

به گزارش روابط شبکه دامپزشکی خمینی شهر، دکتر سعید جان بخش<< رئیس شبکه>> در این زمینه گفت : اولین جلسه کمیته ساماندهی ارتقاء کیفیت شیر خام با حضور دکتر ناصر براتی کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان و همچنین فرماندار ، معاون سیاسی و امنیتی فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی شهرستان خمینی شهر و... برگزار گردید.
وی افزود: این جلسه که با هدف ارائه راهکارهای بهبود کیفیت شیر خام در محل فرمانداری تشکیل شد، اعضاء در راستای رفع مشکلات موجود در دامداری ها از قبیل آموزش به دامداران نسبت به دوشش صحیح و نحوه سرد کردن شیر، ساماندهی جایگاه های دوشش شیر در دامداری و همچنین کنترل و نظارت برمحموله های ورودی به مراکز جمع آوری شیر توسط مسئول فنی دامپزشکی به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
رئیس شبکه دامپزشکی خمینی شهر خاطرنشان کرد: کارگاه های تولید ماست و بستنی سنتی موظفند شیر خام مورد نیاز خود را با اخذ گواهی بهداشتی حمل، صرفاً از مراکز مجاز جمع آوری شیر یا گاوداری های صنعتی تهیه نمایند.
در ادامه نیز مهندس مسلم زاده <فرماندار>ضمن تشکر از دستگاه های ذی ربط ، بیان کرد با توجه به اینکه شیر یکی از مواد غذائی مفید برای مردم می باشد لذا نظارت بر رعایت بهداشت و ارتقاء کیفیت تولید شیرخام، یکی از مهمترین وظایف دستگاه های مسئول دراین زمینه می باشد.
درپایان این جلسه مصوب شد در اسرع وقت خودروهای حمل شیر ساماندهی و همچنین متولیان دامداری هایی که شیر تولیدی آنها کیفیت لازم را ندارد با معرفی به مدیریت جهاد کشاورزی در دوره های آموزشی شرکت نمایند.
نظر دهید