• 1398/05/01 - 13:57
  • تعداد بازدید : 2509
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با حضور اکثریتی برگزار شد:

جلسه دوره ای به همراه کلاس آموزشی مسئولین فنی و ناظران بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان استان اصفهان

مسئولین فنی و ناظران بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان استان اصفهان با ضوابط، مقررات، نحوه نمونه برداری و طریقه گزارش دهی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ کلاس آموزشی و بازاموزی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان استان در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان برگزار شد.

ابتدا دکتر روح اله منتظری مسئول نظارت بر کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان اداره بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان پیرامون نحوه نظارت بر تولید، گزارش دهی در خصوص لیزین ومتیونین دولتی، حضور مستمر و دائم در محل کار و همچنین رعایت حداکثری موازین قرنطینه ای و امنیت زیستی در کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان مطالبی را ارائه نمود.

سپس امیرمساح مسئول واحد حقوقی اداره کل دامپزشکی استان در راستای آشنایی مسئولین فنی و ناظران بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان با مباحث حقوقی، قانون کار و ... به بیان ضوابط قانونی پرداخت.

در پایان نیز مهندس مرتضی گودرزی کارشناس آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان ضوابط مربوط به نحوه صحیح نمونه برداری ، تسریع روند کاری و ... را تشریح نمود.

این کلاس آموزشی و بازآموزی به روش پرسش و پاسخ پایان پذیرفت.

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 135042
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه