با حضور اکثریتی برگزار شد:
جلسه دوره ای به همراه کلاس آموزشی مسئولین فنی و ناظران بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان استان اصفهان
مسئولین فنی و ناظران بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان استان اصفهان با ضوابط، مقررات، نحوه نمونه برداری و طریقه گزارش دهی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ کلاس آموزشی و بازاموزی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان استان در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان برگزار شد.
ابتدا دکتر روح اله منتظری مسئول نظارت بر کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان اداره بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان پیرامون نحوه نظارت بر تولید، گزارش دهی در خصوص لیزین ومتیونین دولتی، حضور مستمر و دائم در محل کار و همچنین رعایت حداکثری موازین قرنطینه ای و امنیت زیستی در کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان مطالبی را ارائه نمود.
سپس امیرمساح مسئول واحد حقوقی اداره کل دامپزشکی استان در راستای آشنایی مسئولین فنی و ناظران بهداشتی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان با مباحث حقوقی، قانون کار و ... به بیان ضوابط قانونی پرداخت.
در پایان نیز مهندس مرتضی گودرزی کارشناس آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان ضوابط مربوط به نحوه صحیح نمونه برداری ، تسریع روند کاری و ... را تشریح نمود.
این کلاس آموزشی و بازآموزی به روش پرسش و پاسخ پایان پذیرفت.
نظر دهید