یکشنبه 25 خرداد 1404

flag
  • 1399/02/03 - 09:52
  • تعداد بازدید : 296
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در محل اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزارشد:

جلسه هم اندیشی و همکاری تدوین و اجرای دستور العمل تولید مرغ گوشتی به روش GAP

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان بر ضرورت فراگیر بودن اجرای طرح تولید مرغ گوشتی به روش GAP و وظیفه مندی دستگاه های ذی ربط تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ جلسه هم اندیشی و همکاری تدوین و اجرای دستور العمل تولید مرغ گوشتی به روش GAP با محوریت دفتر محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان در محل دفتر مدیرکل دامپزشکی استان برگزار شد.

این نشست با عنایت به اجرای دستورالعمل ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و درجه بندی مرغ گوشتی در سه رتبه A+، A و B و ضرورت ارتقاء و یکسان سازی شیوه پرورش مرغ گوشتی وفق دستورالعمل های ابلاغی به ویژه نظارت برخوراک مصرفی مرغداری ها، رعایت برنامه های پرهیز غذایی و دارویی در گله ها، رعایت محدوده وزنی استاندارد مرغ رتبه بندی شده و...، تشکیل و برخی از اعضای کارگروه تدوین دستورالعمل تولید مرغ گوشتی به روش GAP گزارشی را از ابتدای کار تا اجرای آزمایشی طرح مذکور ارائه نمودند.

دکتر موحدی مدیرکل دامپزشکی استان در پایان ضمن تشکر و قدرانی از زحمات اعضای حاضر کارگروه مذکور،  بر لزوم تدوین این دستور العمل طبق ضوابط دستورالعمل ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و ضرورت فراگیر بودن اجرای طرح در همه ی واحدهای پرورش مرغ و همچنین وظیفه مندی تمامی دستگاه های ذی ربط تاکید نمود.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251312
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور