دعوت مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان به حضور یکپارچه در راهپیمایی روز جهانی قدس
دکتر سیدرضا موسوی در آستانه فرارسیدن روز جهانی قدس، طی پیامی از کلیه همکاران و فعالان جامعه فرهیخته دامپزشکی و مردم شهید پرور استان اصفهان برای حضور شکوهمند در راهپیمایی این روز تاریخی دعوت بعمل آورد.

<<بسم الله الرحمن الرحیم>>
روز جهانی قدس، ابتکار معمار کبیر انقلاب اسلامی و عرصه ای برای اتحاد و یکپارچگی قدرت امت اسلامی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و اعلام برائت از جبهه استکبار و صهیونیسم جهانی است.
روز قدس روز بیداری، روز حماسه و روز پشتیبانی از مردم ستمدیده و مظلومی است که سالیان طولانی درمصاف با دژخیمان پلید صهیونیستی، همچنان استوار باقی مانده اند.
حضور گسترده مسلمانان جهان در روز قدس و اعتراض گسترده به حاکمان ستمکار رژیم اشغالگر قدس عاملی در ایجاد وحدت هرچه بیشتر مسلمانان و تجدید عهد با آرمان های امام راحل خواهد بود.
و همانگونه که مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» فرموده اند، «روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز امت اسلامی است»
بر امت اسلامی واجب است است که با همبستگی و اتکاء بر رهنمودهای ارزشمند امام راحل (ره) و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» ، نقشی پررنگ و شایسته در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و آزاد سازی آن سرزمین از وجود منحوس رژیم غاصب صهیونیستی ایفاء نمایند.
اینجانب از شما همکاران گرامی، هم استانی های عزیز، خانوادههای معظم شهداء و ایثارگران و بویژه فعالان حوزه دامپزشکی دعوت می نمایم تا در راهپیمایی روز جهانی قدس در وعده گاه مردم آزادی خواه و سرافراز ایران اسلامی یعنی مکانـی به وسعت تمام عرصه پرمهر وطنـمان ایـران شرکت نمایید.
امسال نیز همانند سالهای گذشته ما ملت مسلمان ایران با حضور پرشور و باشکوه خود در راهپیمایی روز قدس، هم صدا با ملتهای آزاده و مسلمان جهان، فریاد حمایت از مردم مظلوم فلسطین را سر داده و همبستگی خود را به دولتهای استکباری جهان نشان خواهیم داد و این حضور گسترده و با شکوه همچون گذشته معادلات دشمن را بر هم زده و بار دیگر اقتدار ایران اسلامی را به جهانیان ثابت خواهد کرد کرد.
نظر دهید