• 1397/03/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دوره آموزشی ارتقای کیفیت و بهداشت فرآورده های خام دامی

اولین دوره آموزشی ارتقای کیفیت و بهداشت فرآورده های خام دامی برای بانوان شهرستان آران وبیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان آران وبیدگل ،اولین دوره آموزشی رعایت نکات بهداشتی، تهیه و نگهداری فرآورده های خام دامی با همکاری موسسه آموزشی زینبیه بانوان آران و بیدگل در محل زینبیه این شهرستان  برگزار گردید. در این دوره که مقرر گردیده در چند جلسه متوالی برگزار گردد دکتر شفیعیان سرپرست شبکه ضمن تشریح برخی از بیماری های مشترک بین انسان ودام علی الخصوص تب خونریزی دهنده کریمه گنگو که می تواند از فرآورده های خام دامی منتقل گردد، به رعایت نکات لازم در خصوص تهیه فرآورده ها از مراکز مجاز تحت نظارت سازمان دامپزشکی و همچنین ارتقای بهداشت محصولات در خانه توصیه های لازم را ارائه نمودند.

در ادامه دکتر شفیعیان افزود: آشنایی بانوان با مسایل بهداشتی تهیه ونگهداری محصولات دامی بیشترین تاثیر را بر سلامت غذایی خانواده ها دارد و در پایان از همکاری بسیار خوب زینبیه خواهران آران وبیدگل برای برگزاری این دوره که با جمع کثیری از بانوان فعال در موسسه همراه بود تشکر و قدردانی نمودند.


 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 17422
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه