اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛
ساماندهی عرضه و کشتار دام در روز عید سعید قربان در استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، با توجه به نزدیک شدن به 16 خردادماه 1404 و فرا رسیدن عید سعید قربان، طرح ساماندهی عرضه و کشتار دام در این روز در سراسر استان اصفهان با هدف نظارت بهداشتی و شرعی بر روند کشتار و عرضه دام به اجرا درخواهد آمد.
این طرح در قالب 52 اکیپ ثابت و 42 اکیپ سیار و با مشارکت 41 نفر دکتر دامپزشک، 88 نفر کارشناس بهداشت و بازرسی گوشت و 43 نفر ناظر ذبح شرعی در 28 شهرستان استان و به صورت همزمان در روز عید سعید قربان اجرا خواهد شد.
به هم استانی های عزیز توصیه می شود با رعایت دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و همکاری با ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان، امنیت و سلامت غذایی خود و همشهریان گرامی را حفظ نمایند.
در این راستا توصیه می شود ذبح و قربانی دام ها فقط در کشتارگاه ها و سایت های مجاز اعلام شده جهت ذبح صورت گیرد و گوشت و آلایش حاصله را پس از ذبح و قبل از قطعه بندی و مصرف، حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایند.
نظر دهید