شنبه 24 خرداد 1404

flag
  • 1399/05/22 - 19:31
  • تعداد بازدید : 291
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان:

فراهم شدن نظارت حداکثری بر بهداشت و مدیریت بیماری های دام با زیرساخت های ایجاد شده در سامانه های سازمان دامپزشکی کشور

با هدف اجرایی شدن طرح دامپزشک مزرعه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی، جلسه آموزشی توجیهی با حضور نمایندگان مرغداران استان اصفهان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ جلسه آموزشی توجیهی پیرامون تبیین طرح واگذاری وظایف غیر حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور به مسئولین فنی و دامپزشکان مزرعه با حضور نمایندگان اتحادیه مرغداران گوشتی استان در محل این اداره کل و هیئت مدیره تعاونی های مرغداران گوشتی در شبکه های دامپزشکی شهرستان ها به صورت هم زمان از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.

دکتر محمد کشتکار معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به این که طرح مذکور از مهر ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور به اجرا درخواهد آمد، اظهار نمود: زیر ساخت های ایجاد شده در سامانه های پایش و مراقبت های بیماری های دام(GIS)، قرنطینه و امنیت زیستی و.... سازمان دامپزشکی کشور، شرایط مناسبی جهت نظارت حداکثری بر بهداشت و مدیریت بیماری های دام را فراهم نموده است و با اجرای طرح رتبه بندی مرغداری های گوشتی و طرح واگذاری وظایف به کلینسین های دامپزشکی می توانیم به شاخص های بهداشتی مورد نظر برسیم .

معاون سلامت دامپزشکی استان طرح دامپزشک مزرعه را بسیار مثبت و موثر عنوان نمود و واگذاری امور غیر حاکمیتی و تصدی گری دولت به بخش خصوصی، اجرای نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره ، اجرای قانون بکارگیری مسئول فنی بهداشتی برای تمامی واحدهای پرورشی، افزایش بهره وری در تولید، کاهش بروز بیماری ها، کاهش مصرف واکسن و آنتی بیوتیک ها در طیور پرورشی و در نهایت یک تولید بهداشتی، با صرفه اقتصادی و پایدار را از اهداف مدنظر این طرح بیان نمود.

دکتر علیرضا ادیبان معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان نیز وظایف دامپزشکان اشتغال به امور درمان در واحد های پرورش طیور( دامپزشک مزرعه) را مطابق با ماده 34 قانون ششم توسعه اجتماعی فرهنگی، تشریح نمود.

 وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور تمام توان خود را جهت اجرای قانون بکار گرفته است بطوریکه در اکثر واحدهای تولید کننده محصولات و فرآورده های خام دامی از جمله کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، مجتمع های بزرگ دام و طیور ، کارخانجات خوراک دام ، کارخانجات جوجه کشی  و .... موضوع بکار گیری مسئول فنی بهداشتی نهادینه گردیداست.

مهندس جعفریان مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان نیز پیرامون این طرح مطالبی را بیان و تصریح کرد:  به گونه ای برنامه ریزی شده است که هزینه های پرداختی مرغدار از هزینه های فعلی خدمات برای مرغدار بیشتر نشود و با اجراء طرح مذکور ضمن ارتقاء و افزایش بهروری در تولید، بخش زیادی از مسئولیت های بهداشتی مزرعه به عهده دامپزشک مزرعه قرار می گیرد.

شایان ذکر استان اصفهان با دارا بودن بیش از 2 هزار و 500 واحد پرورش طیور در کشور، رتبه برتر در زمینه تولید گوشت مرغ وتخم مرغ را به خود اختصاص داده است.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 254713
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور