مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان خبر داد:
فعالیت 53 اکیپ ثابت و سیار نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام ماه مبارک رمضان
دکتر موحدی اظهار داشت:در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ و حراست از سلامت شهروندان در ماه رمضان سال گذشته حدود 27 هزارکیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف خارج شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ در راستای صیانت از حقوق شهروندان محترم در ماه رمضان، فعالیت و نظارتهای بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان در مورد تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فراوردههای خام دامی در طول ماه رمضان تشدید میشود.
دکتر شهرام موحدی مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی ازامروز 15 اردیبهشت ماه در کل کشور و همزمان در استان اصفهان آغاز و تا 17 خرداد ماه 98 ادامه خواهدداشت.
وی از فعالیت 53 اکیپ ثابت و سیار در ماه رمضان امسال خبر داد و بیان کرد: این اکیپها در ایام ماه رمضان با برنامهریزی منظم بازدید از کشتارگاههای دام و طیور و همچنین مراکز تهیه، توزیع وعرضه فراوردههای خام دامی را به عهده دارند.
دکتر موحدی اظهار داشت: در زمانهای عادی حدود 500 نفر از مسئولان فنی و ناظران بهداشتی در قالب بخش خصوصی عملیات نظارت بر این چرخه را در تمام ایام سال به عنوان بازوهای اجرایی بدنه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان به عهده دارند.
وی با بیان اینکه در ماه رمضان سال گذشته، بیش 10 هزار مورد بازدید کارشناسان دامپزشکی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام شده، اذعان داشت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ وحراست از سلامت شهروندان محترم با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام عرصه بهداشت و سلامت حدود 27 هزار کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی در طی اجرای طرح تشدید نظارت در ماه رمضان از چرخه مصرف خارج شد.
مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان محترم در خواست نمود: فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح مراکز مراتب را با سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره 1512 در میان گذارند.
نظر دهید