• 1403/01/29 - 10:09
  • تعداد بازدید : 326
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
اداره کل دامپزشکی استان اصفهان خبر داد؛

نتایج و دستاوردهای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان اصفهان در ماه مبارک رمضان و نوروز 1403

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1403، همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان نیز از تاریخ 19 اسفندماه 1402 آغاز و تا 22 فروردین 1403 اجرا گردید.

اداره کل دامپزشکی استان اصفهان به منظور اجرای هرچه بهتر این طرح در استان، با  ایجاد ستاد استانی و تشکیل جلسات متعدد و تنظیم برنامه های نظارتی و هماهنگی با کلیه شبکه های دامپزشکی استان در شهرستان ها، بر نحوه اجرای این طرح نظارت کامل داشت.

در همین راستا اداره کل دامپزشکی استان با ساماندهی بالغ بر 90 نفر از کارشناسان دامپزشکی استان در قالب 68 اکیپ ثابت و سیار و بکارگیری 105 نفر مسئول فنی بهداشتی و ناظر بهداشتی در مراکز عمده عرضه و فروشگاه های بزرگ عرضه فرآورده های خام دامی، نظارت های بهداشتی بر چرخه تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی در این ایام را انجام نمود.

همچنین کارشناسان دامپزشکی استان از طریق سامانه 1512 پاسخگوی شکایات و گزارش های مردمی در زمینه تخلفات بهداشتی حوزه فرآورده های خام دامی و رسیدگی به آنها بوده و در کنار این اقدامات اطلاع رسانی های گسترده ای نیز از طریق صدا و سیمای مرکز استان و برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه و ارسال هدفمند پیامک های بهداشتی به گروه های مختلف و عامه مردم بمنظور افزایش آگاهی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی و مسئولین فنی بهداشتی واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی صورت گرفت تا عموم مردم از اجرای این طرح مطلع شوند.

شایان ذکر است بازدید از واحدهای مختلف با همکاری و مشارکت ستاد تنظیم بازار استان، اداره تعزیرات حکومتی، اداره صمت، شبکه بهداشت و درمان و ... صورت گرفت.

در پایان اجرای یک ماهه طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1403 در استان اصفهان اقدامات و دستاوردهایی به شرح زیر صورت گرفت:

تداوم فعالیت کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات و همکاری در جهت تامین گوشت ، مرغ و تخم مرغ مورد نیاز شهروندان برای اولین بار در استان.

 8829 مورد بازدید نظارتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از تولید تا عرضه

نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار  166871 راس دام سبک و سنگین

نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار 7032914 قطعه طیور

22655 کیلوگرم لاشه ضبطی انواع دام درسطح کشتارگاه های دام

110085 کیلوگرم لاشه ضبطی طیور در سطح کشتارگاه های طیور

کشف و ضبط 76050 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیربهداشتی از سطح مراکز عرضه

خروج 15870 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی در سطح مراکز عرضه و چرخه مصرف انسانی 

پلمپ 25 باب واحد متخلف و ارجاع به مراجع قضایی

و در کلام آخر ارتقاء بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مورد مصرف مردم و تضمین امنیت و ایمنی غذایی جامعه

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 317886
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه