نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان بر کشتار 4848 راس دام نذری

دکتر وحید رضا خامسی پور، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در این رابطه افزود: با ساماندهی 74اکیپ ثابت وسیار و به کارگیری 127 نفر دکتر دامپزشک، بارزس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی، عملیات نظارت بردام های نذری مردم مومن استان اصفهان انجام و در این راستا تعداد23 لاشه ضبط و 471 لاشه اصلاح که در مجموع 1218 کیلوگرم گوشت و 1885 قطعه آلایش خوارکی دام شامل کبد، ریه و کلیه نیز ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.
وی در ادامه گفت: با تشکیل جلسات فرهنگی با متولیان هیئت های مذهبی استان بخش قابل توجهی از کشتار دام در ایام تاسوعا و عاشورای امسال در کشتارگاه های دام استان انجام گرفت که امیدواریم با ادامه روند فرهنگ سازیی در این زمینه، در سالیان آتی از کشتار دام خارج از ضوابط بهداشتی و کشتارگاه ها کاسته خواهد شد.
نظر دهید