معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان اصفهان:
همکاران بخش خصوصی مرتبط با طیور، هرگونه علائم مشکوک به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را بدون فوت وقت گزارش نمایند
نشست مجازی با موضوع امنیت زیستی در واحدهای پرورش طیور صنعتی و روش های پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ویژه همکاران بخش خصوصی دامپزشکی استان اصفهان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ طی جلسه مجازی با موضوع امنیت زیستی در واحدهای پرورش طیور استان که به میزبانی شواری نظام دامپزشکی استان و با حضور تعدادی از همکاران بخش خصوصی دامپزشکی(درمانگاه ها، آزمایشگاه ها، مسئولین فنی و ناظران بهداشتی دامپزشکی) برگزار گردید، مباحث توجیهی و بازآموزی روش های پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و نکات آموزشی در خصوص ثبت اطلاعات بیماری های طیور در سامانه پایش و مراقبت بیماری های دامی(Gis) نیز توسط دکتر عباس بدیعی معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ارائه گردید.
دکتر بدیعی در این نشست مجازی پیرامون حساسیت و اهمیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به عنوان یکی از مهم ترین موضوعات روز دامپزشکی صحبت و اجرای شدن موارد مهم زیر از طرف همکاران بخش خصوصی مرتبط با طیور استان در راستای صیانت از سرمایه های ملی را خواستار شد :
- حساسیت یکایک همکاران در زمینه ارائه به موقع گزارشات نامتعارف نظیر کاهش تولید، کاهش خوراک، تلفات ناگهانی و... به شبکه دامپزشکی شهرستان.
- رعایت حداکثری ضوابط امنیت زیستی و قرنطینه در تمامی واحدهای پرورش طیور استان و نظارت بر امر واکسیناسیون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در طیور حساس(مزارع بوقلمون، پولت تخم گذار).
- ثبت به موقع مشخصات واکسیناسیون ، گزارش بیماری، ارسال نمونه و... در سامانه Gis و استفاده از آزمایشات پاراکلینیکی در تایید بیماری لحاظ گردد .
- ثبت دقیق و بدون خطا آمار و اطلاعات در سامانه Gis با توجه به اتصال این سامانه با دیگر سامانه های سازمان از جمله قرنطینه و سماصط .
نظر دهید