• 1399/11/11 - 22:25
  • تعداد بازدید : 243
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به صورت مجازی اجرا شد؛

وبینار آشنایی با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ویژه پرورش دهندگان طیور استان اصفهان

معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان اصفهان گزارش دهی بدون فوت وقت تلفات غیر عادی طیور وکاهش مصرف خوراک و تولید را از مهم ترین شاخص های کنترلی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان عنوان نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ وبینار آشنایی با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ویژه پرورش دهندگان طیور صنعتی در سراسر استان با همکاری مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی به صورت مجازی با تدریس دکتر عباس بدیعی معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری طیور دامپزشکی استان اجرا گردید.

دکتر بدیعی در این وبینار به بیان تاریخچه بیاری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پرداخت و وضعیت بیماری طی سال های گذشته در دنیا، کشور و استان را تشریح نمود.

وی به بروز بیماری در طیور وحشی، بومی و صنعتی برخی استان ها در سال جاری اشاره و تصریح کرد: بیش از دو سال است موردی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان اصفهان گزارش نشده اما این بدین معنی نیست که ویروس وجود ندارد بلکه با توجه به جمعیت و تراکم بسیار بالای طیوراستان، هوشیاری و رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی به عنوان یک استان شاخص پرورش طیور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

معاون اداره بهداشت و مدیریت  بیماری های طیور دامپزشکی استان به مجموعه اقدامات و انتظاراتی که از پرورش دهندگان طیور در زمان بروز بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مورد انتظار است اشاره و گزارش دهی بدون فوت وقت تلفات غیر عادی و یا کاهش مصرف خوراک و تولید به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها را از مهم ترین شاخص های کنترلی بیماری عنوان نمود.

دکتر بدیعی اشتراک گذاری اطلاعات دریافتی در خصوص بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با کارکنان واحدهای پرورشی را بسیار حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: نظارت بر وظایف کارگران مرغداری ها در رعایت اصول قرنطینه و امنیت زیستی هیچ موقع نباید نادیده گرفته شود.

معاون اداره بهداشت و مدیریت  بیماری های طیور دامپزشکی استان اصفهان به وجود بیش از 25 میلیون قطعه انواع طیور در حال پرورش و تولید در سطح استان اشاره و تصریح کرد: از سال 97 تا کنون بیش از 24 میلیون دز واکسن علیه بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در طیور حساس و پرخطر تزریق شده است اما واکسن قسمتی از زنجیره پیشگیری است که با رعایت سایر ضوابط مرتبط تاثیر بسزایی خواهد داشت.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 271122
کلمات کلیدی
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه