از نتایج مثبت طرح ساماندهی کشتارگاه های دام در استان اصفهان:
پیش سرد بیش از 95 درصد از لاشه های استحصالی
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده اظهار داشت: در حال حاضر 31 کشتارگاه دام در سراسر استان فعال بوده که از این تعداد 24 باب کشتارگاه مجهز به سالن پیش سرد لاشه می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده به ریاست مهندس محسن سجاد مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان و با حضور سایر اعضاء برگزار شد.
دکتر شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان به عنوان سخنران جلسه به ارائه نتایج تلاش شبانه روزی و همه جانبه مجموعه دامپزشکی استان با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی و سلامت جامعه پرداخت.
وی ضمن تاکید بر نقش مهم کشتارگاه های دام در تامین امنیت غذایی شهروندان در ادامه به تعطیلی 26 باب کشتارگاه سنتی دام استان اشاره نمود و افزود: در حال حاضر 31 کشتارگاه دام در سراسر استان فعال بوده که از این تعداد 24 باب کشتارگاه مجهز به سالن پیش سرد لاشه می باشد و از دید آماری بیش از 95 درصد لاشه های استحصالی قبل از خروج از محل کشتارگاه به مدت 24 ساعت در محل پیش سرد قرار می گیرد که این موضوع تنها یکی ازنتایج مثبت و ارزنده طرح ساماندهی کشتارگا ه ها می باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان در پایان با اشاره به اهمیت بیماری های مشترک و خطرناک بین انسان و دام در سطح جوامع مختلف، خواستار تعامل و همکاری بیشتر دستگاه های ذی ربط با هدف تجهیز 7 کشتارگاه دیگر دام استان به سالن پیش سرد شد.
نظر دهید