کارشناسان بهداشت محیط با ویژگیهای بهداشتی شیر خام و فرآورده های لبنی آشنا شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه برگزاری این کلاس آموزشی توجیهی در راستای ایجاد هماهنگی و به منظور نظارت بهتر بر عرضه شیر خام و سایر فرآورده های لبنی و ممانعت از موازی کاری و نیز آشنایی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان با ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور بود.
در این کلاس که با پیگیری دکتر لارابی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد دکتر کشاورزی کارشناس شبکه با تشریح اصول بهداشت شیر خام و سایر فرآورده های لبنی بر لزوم نظارت بیشتر بر عرضه این محصولات مطابق ضوابط قانونی کشور تاکید نمود.
قابل ذکر است با توجه به انتشار اخباری مبنی بر استفاده از روغن پالم در شیر تولیدی برخی کارخانجات لبنی و دامن زدن به شایعات در فضای مجازی متأسفانه اقبال عمومی نسبت به مصرف شیر خام بیشتر شده که همین امر سبب افزایش بروز بیماری های منتقله از شیر خام از جمله تب مالت شده است و به همین دلیل با وجود نظارت های مستمر دامپزشکی بر مراکز تولید و جمع آوری شیر خام ، لازم است شهروندان نیز توجه کافی در این خصوص داشته باشند و شبکه بهداشت و درمان در جهت افزایش نظارت های بهداشتی فرد در مراکز عرضه و بستنی فروشیها در جهت مصرف شیر از مراکز مجاز و به صورت پاستوریزه و استریلیزه اهتمام لازم معمول نمایند.
قابل ذکر است با توجه به انتشار اخباری مبنی بر استفاده از روغن پالم در شیر تولیدی برخی کارخانجات لبنی و دامن زدن به شایعات در فضای مجازی متأسفانه اقبال عمومی نسبت به مصرف شیر خام بیشتر شده که همین امر سبب افزایش بروز بیماری های منتقله از شیر خام از جمله تب مالت شده است و به همین دلیل با وجود نظارت های مستمر دامپزشکی بر مراکز تولید و جمع آوری شیر خام ، لازم است شهروندان نیز توجه کافی در این خصوص داشته باشند و شبکه بهداشت و درمان در جهت افزایش نظارت های بهداشتی فرد در مراکز عرضه و بستنی فروشیها در جهت مصرف شیر از مراکز مجاز و به صورت پاستوریزه و استریلیزه اهتمام لازم معمول نمایند.
نظر دهید