کارکنان و سلاخان کشتارگاه دام گلپایگان با روشهای پیشگیری از بروز بیماری CCHF بیشتر آشنا شدند

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گلپایگان،دکتر مسعود غفاری با بیان این خبر افزود: با هدف پیشگیری از بروز تب کریمه کنگو ،کلاس های آموزشی را برای رده های مختلف شغلی و اجتماعی برگزار خواهیم کرد که اولین دوره آن توسط کارشناس این شبکه برگزار شد.
وی همچنین با بیان این نکته که تب کریمه- کنگو یک بیماری ویروسی است که در دام فاقد علائم بالینی بوده و بیماری ایجاد نمیکند افزود کنهها از مهمترین عوامل انتقال ویروس عامل بروز این بیماری به دام و انسان هستند لذا مبارزه با کنه ها و حشرات خونخوار از طریق سم پاشی جایگاه و بدن دام بویژه در فصل گرما یکی از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری میباشد . وی در ادامه افزود : مصرف گوشت قرمز خطری برای مصرف کنندگان ندارد و خوشبختانه کشتارگاه دام گلپایگان مجهز به پیش سرد نگهداری گوشت میباشد و این موضوع در افزایش کیفیت وسلامتی گوشت تاثیر زیادی دارد.
وی همچنین با بیان این نکته که تب کریمه- کنگو یک بیماری ویروسی است که در دام فاقد علائم بالینی بوده و بیماری ایجاد نمیکند افزود کنهها از مهمترین عوامل انتقال ویروس عامل بروز این بیماری به دام و انسان هستند لذا مبارزه با کنه ها و حشرات خونخوار از طریق سم پاشی جایگاه و بدن دام بویژه در فصل گرما یکی از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری میباشد . وی در ادامه افزود : مصرف گوشت قرمز خطری برای مصرف کنندگان ندارد و خوشبختانه کشتارگاه دام گلپایگان مجهز به پیش سرد نگهداری گوشت میباشد و این موضوع در افزایش کیفیت وسلامتی گوشت تاثیر زیادی دارد.
نظر دهید