• 1397/02/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارکنان و سلاخان کشتارگاه دام گلپایگان با روشهای پیشگیری از بروز بیماری CCHF بیشتر آشنا شدند

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی  گلپایگان،دکتر مسعود غفاری با بیان این خبر افزود: با هدف پیشگیری از بروز تب کریمه کنگو ،کلاس های آموزشی را برای رده های مختلف شغلی و اجتماعی برگزار خواهیم کرد که اولین دوره آن توسط کارشناس این شبکه برگزار شد.

وی همچنین با بیان این نکته که تب کریمه- کنگو یک بیماری ویروسی است که در دام فاقد علائم بالینی بوده و بیماری ایجاد نمیکند افزود کنه‌ها از مهم‌ترین عوامل انتقال ویروس عامل بروز این بیماری به دام و انسان هستند لذا مبارزه با کنه ها و حشرات خونخوار از طریق سم پاشی جایگاه و بدن دام بویژه در فصل گرما یکی از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری میباشد . وی در ادامه افزود : مصرف گوشت قرمز خطری برای مصرف کنندگان ندارد و خوشبختانه کشتارگاه دام گلپایگان مجهز به پیش سرد نگهداری گوشت میباشد و این موضوع در افزایش کیفیت وسلامتی گوشت تاثیر زیادی دارد.


 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 16898
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه