با هدف نظارت و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو؛
بازدید مشترک فرمانداری، شبکه دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه از کشتارگاه دام این شهرستان
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه گفت: کشتار بهداشتی و اصولی دام در کشتارگاه ها، موجب کاهش خطر انتقال بیماری های مشترک از گوشت به مصرف کنندگان و حفظ سلامت و امنیت غذایی جامعه خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه، دکتر سلیمانی پور (رییس شبکه) گفت: در راستای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و با هدف نظارت بر روند کشتار و رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاه دام، بازدید مشترکی با حضور نماینده فرمانداری، رئیس و معاون شبکه دامپزشکی و مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان، از کشتارگاه دام شهرستان مبارکه صورت گرفت.
دکتر سلیمانی پور در این بازدید ضمن اشاره به نقش خطیر دامپزشکی در تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی گفت: با توجه به نزدیک شدن به فصول گرم سال و ازدیاد جمعیت انگل های خارجی دام از جمله کنه ها و پشه ها، که ناقل بیماری های مختلف از جمله بیماری مشترک و خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو هستند، رعایت هرچه بیشتر اصول بهداشتی در کشتارگاه های دام تحت نظارت دامپزشکی، موجب کاهش خطر انتقال این بیماری و سایر بیماری های مشترک از گوشت و دیگر فرآورده های خام دامی به مصرف کنندگان، و حفظ سلامت و امنیت غذایی جامعه می شود.
در ادامه این بازدید نماینده فرمانداری شهرستان ضمن ارزیابی وضعیت کشتارگاه بر رفع نواقص فنی و بهداشتی از جمله تامین منبع برق اضطراری به منظور پیشگیری از عواقب بهداشتی ناشی از قطع احتمالی برق تاکید نمود و خواستار پیگیری هرچه سریعتر موضوعات مطرح شده شد.
مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز ضمن ارائه آموزش هایی در رابطه با بیماری تب کریمه کنگو به پرسنل حاضر در کشتارگاه خاطر نشان کرد: کلیه کارکنان شاغل در کشتارگاه در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک به این بیماری سریعاً به مراکز بهداشت و درمان شهرستان مراجعه نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه در پایان گفت: مسئولین فنی، ناظرین بهداشتی و کارگران کشتارگاه دام در معرض مستقیم با عوامل بیماریزا در بیماری های مشترک هستند و حفظ سلامت آنان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نظر دهید