از نتایج اجرای مرحله نخست طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی؛
بازدید کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه از 542 مرکز تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه، دستاوردهای مرحله نخست طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه نوروز 1401 را تشریح نمود.+(تصاویر)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه؛ دکتر علیرضا لارابی در تشریح این خبر گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه تعطیلات نوروز و ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان شاهین شهر و میمه و گستره جغرافیایی شهرستان با نظارت بهداشتی بر کلیه واحد ها از تولید تا عرضه به صورتی از مزرعه تا سفره با بهره گیری از دو اکیپ عملیاتی به صورت تمام وقت در حال انجام بوده که با اتمام ایام تعطیلات نوروز، مرحله اول نیز پایان یافته و مرحله دوم همزمان با شروع ماه مبارک رمضان از مورخ 14 فروردین سال جاری آغاز گردید که در این بین نتایج و عملکرد و دستاورد های این حوزه در راستای بهداشت و سلامت عمومی در مرحله اول طرح به شرح می باشد.
وی افزود: تعداد اماکن مرتبط بازرسی شده 542 واحد که در این مدت تعداد 28629 رأس دام در کشتارگاه های دام شهرستان تحت تظارت شرعی و بهداشتیو کشتار شدند که از این میزان کشتار، مقدار 526665 کیلوگرم گوشت سالم و مورد تأیید استحصال و مقدار 5522 کیلوگرم گوشت و ضمائم خوراکی غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
دکتر لارابی تصریح کرد: با انجام بازرسی از اماکن مرتبط با تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی مقدار 1321 کیلو گرم فرآورده های خام دامی نامناسب ضبط و توقیف گردید که از این میزان مقدار 366 کیلوگرم معدوم و مقدار 944 کیلوگرم فرآورده های خام دامی به منظور سالم سازی به مراکز و واحدهای صنعتی ارسال و همچنین در این مدت و بازه زمانی تعداد 7 متخلف به مراجع محترم قضایی و انتظامی معرفی و به 27 واحد صنفی تذکرات بهداشتی داده شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه در پیایان خاطر نشان کرد: شماره تلفن 1512 به منظور دسترسی آسان شهروندان و مردم عزیز به خدمات دامپزشکی اختصاص یافته است و مشارکت مردم عزیز در اطلاع رسانی و تماس در این زمینه راهگشا خواهد بود.
شایان ذکر است که شهرستان شاهین شهر و میمه به علت قرارگیری در محور مواصلاتی شمال به مرکز استان از مراکز متعدد تهیه و عرضه و طباخی و رستوران های بین راهی برخوردار بوده که نظارت بهداشتی بر این مراکز در تهیه و عرضه فرآورده های خام دامی از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد که در این بین همکاری و مشارکت شهروندان و مردم عزیز در اطلاع رسانی در راستای بهداشت فرآورده های خام دامی دارای جایگاه ویژه می باشد
نظر دهید