در راستای افزایش سطح آگاهی و اطلاع رسانی؛
برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاه دام شهرستان تیران و کرون
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون، کلاس آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاه دام این شهرستان با حضور جمعی از کارکنان این مجموعه (قصاب ها، سلاخ ها، کارگران، رانندگان و ... ) برگزار گردید.
دکتر احمد طالب کارشناس بهداشت و مدیریت بیماری های دامی شبکه دامپزشکی تیران در این کلاس آموزشی پیرامون مباحثی از جمله عامل ایجاد کننده بیماری، راه های انتقال، روش های تشخیص و پیشگیری و درمان بیماری برای حاضرین در جلسه مطالبی ارائه نمود.
وی در ادامه این کلاس آموزشی گفت: با توجه به اینکه بیماری تب کریمه کنگو در دام علامت واضحی نداشته ولی در انسان ایجاد بیماری کشنده ای می کند، رعایت اصول بهداشتی اولیه، از جمله عدم تماس مستقیم با حیوان و خودداری از کشتار غیرمجاز دام تحت هر عنوان، سمپاشی به موقع جایگاه های نگهداری دام و استفاده از حمام ضد کنه برای دام به منظور مبارزه با کنه های ناقل بیماری، خرید گوشت دارای مهر و لیبل از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی و نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه را از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری دانست.
کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان تیران در پایان توصیه کرد: با توجه به اینکه افرادی که به صورت مداوم با دام و حیوانات در ارتباط هستند از جمله دامداران، قصاب ها، کارکنان کشتارگاه ها و... از احتمال بیشتری از درگیری با بیماری برخوردار هستند، استفاده از لوازم حفاظت فردی از جمله چکمه، ماسک و روپوش در حین ذبح یا سلاخی دام، یکی از راه های مهم پیشگیری از این بیماری در محیط کشتارگاه می باشد.
نظر دهید