شهرستان نطنز؛
تشدید نظارت و کنترل بهداشتی دامپزشکی بر چرخه تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان
دکتر رضوان اظهار نمود: از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی تاکنون، تعداد 174 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان نطنز توسط بازرسان شبکه دامپزشکی صورت پذیرفته است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز؛ دکتر سیامک رضوان <<رئیس شبکه>> با اعلام این خبر گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان نطنز همزمان با سراسر کشور از چهاردهم اسفند ماه شروع و تا پانزدهم اردیبهشت سال 1401 ادامه خواهد داشت.
وی همچنین بیان کرد: از آغاز این طرح تا کنون با تشکیل دو اکیپ و حجم کاری 147 نفر ساعت کار، تعداد 174 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی توسط بازرسان شبکه دامپزشکی صورت پذیرفته است.
رضوان با تاکید بر اینکه نظارت های بهداشتی دامپزشکی در طول سال به منظور تامین سلامت و امنیت غذایی تعطیل شدنی نیست و به صورت مستمر برقرار می باشد،گفت: به متخلفان بهداشتی که برای سود جویی خود سلامت مردم را به خطر می اندازند اخطار و در صورت مشاهده تخلف، از سوی کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی برخورد قانونی و بدون اغماض صورت خواهد گرفت، که در همین راستا در روزهای آغازین طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در شهرستان نطنز پرونده 2 متخلف بهداشتی جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع گردید.
در پایان دکتر رضوان از شهروندان محترم درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی،مراتب را جهت رسیدگی از طریق شماره تلفن 1512 به کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز اعلام نمایند.
نظر دهید