کارشناس مسئول بهداشت شیر خام اداره کل دامپزشکی استان اصفهان:
عدم توجه به مسائل بهداشتی در تولید شیرخام می تواند سلامت مصرف کنندگان را با تهدید جدی مواجه کند
جلسه ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام شهرستان بوئین میاندشت با حضور کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد عذای دامپزشکی استان و مسئولین شهرستانی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت؛ جلسه ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام این شهرستان، با حضور دکتر محمدرضا قاسمی کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و مسئول بهداشت شیر خام اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، دکتر عاطفه رحیمی سرپرست شبکه دامپزشکی، نماینده فرماندار، مدیر جهاد کشاورزی، رئیس اداره تعاون روستایی، نمایندگان اداره ی بهداشت و مدیران عامل مراکز جمع آوری شیر، به محوریت شبکه دامپزشکی و در محل سالن اجتماعات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار گردید.
دکتر قاسمی با اشاره به نقش دامپزشکی به عنوان متولی کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی، بر اهمیت کاهش مخاطرات میکروبی و شیمیایی شیر خام در جهت ارتقاء سطح بهداشت و امنیت غذایی جامعه تاکید و عنوان نمود: ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام نقش بسزایی در حفظ سلامت مصرف کنندگان محصولات لبنی خواهد داشت و عدم توجه به مسائل بهداشتی در تولید شیرخام می تواند سلامت مصرف کنندگان را با تهدید جدی مواجه کند.
همچنین وی بر لزوم اهتمام و همکاری جدی، موثر و پیگیرانه کلیه واحد ها و دستگاه های اجرایی مرتبط، به منظور رسیدن به استاندارد های بین المللی در فرآیند تولید، حمل، نگهداری و فرآوری شیرخام و فرآورده های لبنی جهت اهداف صادراتی تاکید نمود.
در این نشست ضمن بررسی مشکلات و موانع موجود در مسیر رسیدن به وضعیت مطلوب، راهکارهای اجرایی در خصوص ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام و به حداقل رساندن مخاطرات میکروبی و شیمیایی شیر خام تولیدی در واحدهای پرورش آن شهرستان ارائه و وظایف کلیه ی واحد ها و دستگاههای مرتبط در این خصوص تعیین و عنوان گردید.
همچنین بر لزوم برخورد صریح و بدون اغماض مراجع قضایی با متخلفین حوزه بهداشت و امنیت غذایی در زمینه فراورده های خام دامی تاکید شد.
در پایان مقرر گردید جلسات ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام تا رسیدن به وضعیت مطلوب هر دو ماه یکبار با حضور نمایندگان دستگاهها و واحد های مرتبط برگزار گردد.
نظر دهید