• 1402/11/16 - 11:21
  • تعداد بازدید : 375
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای صیانت از سلامت غذایی جامعه صورت پذیرفت؛

نظارت و بازرسی بهداشتی بر بیش از 3 هزار واحد تولیدی و توزیع فراوردهای خام دامی در شهرستان اصفهان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان بیان نمود: در نه ماهه سال جاری، نظارت و بازرسی بهداشتی بر3هزار و 662 واحد تولیدی و توزیع فراوردهای خام دامی در شهرستان اصفهان صورت گرفت که میزان 119 هزار و 266 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و تعداد 479 مورد نمونه برداری از آنها انجام شد. پس از اعلام نتایج آزمایشگاهی، مقدار 29 هزار و 519 کیلوگرم از این فرآورده ها پس از طی مراحل قانونی، معدوم و از چرخه ی مصرف انسانی خارج گردید. و27 واحد متخلف در زمینه عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی با هماهنگی مقام قضایی پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان، از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، تعداد 3 هزار و 662 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز فعال و مرتبط با دامپزشکی شامل اماکن و مراکز بسته بندی، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و طیور، واحد های تبدیل ضایعات و خودروهای حمل دام زنده و فرآورده های خام دامی انجام گرفت که در نتیجه این بازرسی ها تعداد 856 مورد تخلفات و مشکلات بهداشتی مشاهده و برخورد قانونی لازم با متخلفین انجام و تعداد 62 پرونده تخلف جهت بررسی و صدور حکم به مراجع قضایی ارسال گردید.

همچنین در این مدت، میزان 119 هزار و 266 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و تعداد 479 مورد نمونه برداری از آنها انجام گرفت. پس از اعلام نتایج آزمایشگاهی، مقدار 29 هزار و 519 کیلوگرم از این فرآورده ها پس از طی مراحل قانونی، معدوم و از چرخه ی مصرف انسانی خارج گردید. همچنین 27 واحد متخلف در زمینه عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی با هماهنگی مقام قضایی پلمپ شد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان,خبر,اخبار شهرستان ها,شهرستان اصفهان
  • کد خبر : 314515
دکتر رویا باقری

دکتر رویا باقری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه