در راستای ارتقا سطح بهداشت و سلامت عموم؛
کشف و معدوم سازی 268 کیلوگرم گوشت قرمز ناسالم و غیر بهداشتی در شهرستان مبارکه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه اظهار نمود: کلیه رستوران داران و طباخی ها موظف به تامین فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز و تحت پوشش سازمان دامپزشکی می باشند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه؛ دکتر محمد سلیمانی پور «رئیس شبکه» گفت: کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه در بازدید خارج از وقت اداری مقدار 268 کیلوگرم گوشت گاو حاصل از کشتار خارج از ضوابط بهداشتی در هنگام تخلیه در یک رستوران کشف و برخورد نمود.
وی افزود: محموله سریعاً به پیش سرد کشتارگاه دام منتقل و پس از هماهنگی با اداره کل دامپزشکی استان جهت انجام آزمایش نمونه برداری گردید و سپس محموله به یکی از مراکز بسته بندی ارسال و جهت سیر مراحل قانونی توقیف و امانت سپاری گردید.
دکتر سلیمانی پور تصریح نمود: پس از اعلام نتیجه آزمایش مبنی بر غیر قابل مصرف بودن طی اخذ حکم دادستان محموله معدوم سازی گردید و پرونده فرد خاطی در دست پیگیری می باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه در پایان گفت: کلیه رستوران داران و طباخی ها موظف به تامین فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز و تحت پوشش سازمان دامپزشکی می باشند و همشهریان می توانند از طریق تماس با سامانه 1512 هر گونه تخلف مشاهده شده را به شبکه دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید