1- نظارت و تعیین سیاستهای بهداشتی بر روی کلیه مراحل پرورش و تولید ، کشتار ،صید و عمل آوری ، حمل و نقل عرضه فرآورده های خام دامی در استان
2- مکاتبه و پیگیری موارد نقص بهداشتی در کشتارگاههای استان از طریق شبکه های دامپزشکی شهرستان و اداره کل دامپزشکی به متولیان کشتارگاهها شامل شهرداریها ،بخش خصوصی ، شرکت پشتیبانی و همچنین مسئولین استان از قبیل جهاد کشاورزی ، فرمانداریها ، استانداری
3- همکاری و هماهنگی با سایر ارگانهای استان در جهت ارتقاء کیفیت و بهداشت فرآورده های خام دامی از قبیل استانداری ، شورای کارگروه بهداشت و ...
4- برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت کاری پرسنل دامپزشکی در جهت اهداف فوق الذکر و برگزاری کلاسها و جلسات آموزشی
5- پیگیری و نظارت بر نحوه عملکرد کارشناسان اداره نظارت در خصوص اخذ پروانه مسئولین بهداشتی و تمدید آن و همچنین عقد قراردادهای فی ما بین کارفرما و مسئولین بهداشتی و پیکیری تخلفات مسئولین بهداشتی و حمایت و احقاق حق مسئولین بهداشتی از طریق اداره کل کار و مراجع قانونی
6- نظارت و پیگیری نحوه جمع آوری ، ثبت و ارسال آمار و اطلاعات فعالیتهای فوق الذکر و ارسال به سازمان دامپزشکی و بایگانی
7- پیگیری در خصوص نحوه تشکیل کمیته صدور پروانه بصورت منظم و اجرای مصوبات آن
8- پیگیری، نظارت و انجام مکاتبات لازم در خصوص مشکلات، ناهماهنگی ها و تخلفات احتمالی با سازمان دامپزشکی و ادارات کل دامپزشکی استانها و همچنین هماهنگی های لازم با مسئولین استان از جمله استانداری و فرمانداریها و نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی و مراجع قضائی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت