در راستای ارتقاء دانش و آگاهی دامداران شهرستان آران و بیدگل برگزار شد:
برگزاری جلسه آموزشی اختصاصی بیماری تب مالت، روش های پیشگیری و کنترل آن
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آران وبیدگل تصریح کرد: با تلاش اکیپ های واکسیناسیون شبکه دامپزشکی شهرستان آران و بیدگل و با هدف حفظ و حراست از صنعت دامپروری این شهرستان، از ابتدای سال جاری تا کنون، بیش از 6 هزار نوبت سر واکسیناسیون در راستای پیشگیری از بیماری تب مالت در دام سبک و سنگین این شهرستان انجام گرفته است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان آران وبیدگل ، یک جلسه آموزشی اختصاصی بیماری تب مالت(بروسلوز) به منظور ارتقاء دانش و اگاهی دامداران روستایی و عشایری در خصوص پیشگیری از این بیماری با همکاری واحد ترویج جهاد مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آران وبیدگل برگزار گردید.
دکتر امیر حسین شفیعیان(رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آران و بیدگل )در این خصوص گفت: در این کلاس آموزشی که با استفاده از توان علمی کارشناسان شبکه دامپزشکی اجرا گردید، پیرامون بیماری تب مالت، روش های پیشگیری و کنترل آن، اقدامات مورد نیاز از سوی دامداران و همچنین همکاری با اکیپ های مایه کوبی دامپزشکی در امر اجرای موثرتر عملیات واکسیناسیون مطالب آموزشی بیان گردید.
وی افزود: بیماری تب مالت، یکی از مهمترین بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام محسوب می گردد، که در صورت عدم رعایت ضوابط بهداشتی می تواند از طریق دام و فرآورده های دامی به انسان ها منتقل و موجب بروز صدمات جبران ناپذیری به سلامت فرد و جامعه و همچنین باعث ایراد خسارات اقتصادی به صنعت دامپروری(تولید شیر و گوشت) گردد.
دکتر شفیعیان اظهار داشت: شبکه های دامپزشکی در راستای نیل به اهداف والای سازمان دامپزشکی کشور، پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام، به صورت مستمر و متناوب نسبت ارائه خدمات و تحت پوشش قراردادن واکسیناسیون دام سنگین(گاو و گوساله) و دام سبک (گوسفند و بز) موجود در آن شهرستان اقدام می نمایند.
وی تصریح کرد: با تلاش اکیپ های واکسیناسیون شبکه دامپزشکی شهرستان آران و بیدگل و با هدف حفظ و حراست از صنعت دامپروری این شهرستان، از ابتدای سال جاری تا کنون، بیش از 6 هزار نوبت سر واکسیناسیون در راستای پیشگیری از بیماری تب مالت در دام سبک و سنگین این شهرستان انجام گرفته است.
دکتر شفیعیان خاطر نشان کرد: به منظور پایش و مراقبت از بیماری تب مالت، از 2 هزار و 500 راس دام سنگین این شهرستان خونگیری و پس از اجرای عملیات آزمایشگاهی، خوشبختانه موردی از بروز این بیماری مشاهده نگردیده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آران و بیدگل در پایان گفت: رعایت حداکثری مسایل بهداشتی توسط دامداران، تلاش در ارتقاء دانش بهره براران، خرید فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز و همکاری هرچه بیشتر دامداران با در بکارگیری دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، می تواند از بروز بیماری تب مالت پیشگیری نماید.
نظر دهید