• 1403/12/13 - 10:45
  • تعداد بازدید : 102
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان صورت گرفت؛

دوره آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی جهت آموزش به متصدیان رستوران های شهرستان اردستان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان؛ دکتر سعید راعی رییس شبکه خبر داد: جلسه آموزشی جهت متصدیان و کارکنان رستوران های شهرستان اردستان با همکاری شبکه بهداشت شهرستان در محل سالن جلسات این شبکه برگزار گردید، مدرس این دوره دکتر خزعلی کارشناس بهداشت شبکه دامپزشکی اردستان در ارتباط با پیشگیری از بروز آلودگی در مواد غذایی مطالبی را بیان نمود.

در این دوره رعایت ضوابط بهداشتی، ویژگی های ظاهری فرآورده های خام دامی سالم و ناسالم، شرایط نگهداری، عمر ماندگاری و نیز برخی بیماری های قابل انتقال از فرآورده های خام دامی به فراگیران آموزش داده شد.

درپایان کارشناس شبکه دامپزشکی اردستان ضمن تشکر از مراکزی که با رعایت قوانین بهداشتی اقدام به تهیه و عرضه فرآورده های غذایی سالم می نمایند افزود: کارشناسان این شبکه به صورت شبانه روزی نسبت به پایش کلیه مراکز تهیه، عرضه و طبخ فرآورده های خام دامی اقدام نموده و با متخلفین برابر با ضوابط برخورد خواهد شد، همچنین کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور از طریق سامانه تلفنی 1512 آماده پاسخگویی و پیگیری شکایات مردمی هستند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان,خبر,اخبار شهرستان ها,شهرستان اردستان
  • کد خبر : 333481
عباس صادقی

عباس صادقی

لینک کوتاه