در راستای صیانت از سلامت غذایی جامعه صورت گرفت؛
توقیف بیش از 5 تن فرآورده خام دامی در شهرستان اصفهان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان؛ در بازرسی های صورت گرفته در دو هفته گذشته توسط همکاران واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه، از مراکز عرضه فراورده های خام دامی سطح شهر، میزان 5 هزار و 890 کیلوگرم انواع فراورده خام دامی توقیف گردید که از این میزان، مقدار 1 هزار و 190 کیلوگرم گوشت قرمز، گوشت سفید، دنبه، میگو و ... به علت اتمام تاریخ انقضا و شرایط ارگانولپتیکی نامناسب، معدوم سازی و از چرخه مصرف حذف گردید.
دکتر سید اکبر حسینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان در پایان، ضمن تشکر از همشهریان عزیز به دلیل داشتن حساسیت های بهداشتی، گفت: شهروندان فهیم، هر گونه مشاهده موارد مشکوک و عدم رعایت اصول بهداشتی در مراکز عرضه فراورده های خام دامی را از طریق تماس با شماره 1512، به این شبکه اعلام نمایند.

نظر دهید