• 1398/05/15 - 14:44
  • تعداد بازدید : 2377
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی و سلامت جامعه؛

جلسه هماهنگی کمیته ساماندهی کشتار ویژه عید سعید قربان در شهرستان اصفهان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان توصیه نمود: شهروندان دام های قربانی خود را در کشتارگاه ها، کشتار نمایند و یا حداقل از سایت های زیر نظر دامپزشکی تهیه کنند و گوشت استحصالی را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد یخچال نگهداری و سپس به مصرف یا انجماد آن اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان؛ جلسه هماهنگی کمیته ساماندهی کشتار ویژه عید سعید قربان شهرستان اصفهان با حضور نمایندگان ادارات عضو کارگروه سلامت و امنیت غذایی و برخی دیگر از دستگاه ها و نهاد های شهرستان در محل شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان برگزار شد.

دکتر حمیدرضا امیری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان و دبیر کمیته گفت: در این جلسه پس از ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در سال های گذشته به بیان نقاط ضعف سال های گذشته و راهکارهای رفع آن، پیشنهاداتی به منظور ارتقاء خدمات بهتر به مردم در این روز ارائه نموده و در ادامه حضار دیدگاه ها و نظرات خود را بیان نمودند. 

وی افزود: مصوبات این جلسه که به تصویب کارگروه سلامت و امنیت شهرستان رسید، به دستگاه های ذی ربط اعلام شد.

دکتر امیری با بیان این مطلب که قانون گذار کشتار دام نذری در اعیاد و مناسبت های خاص مانند عید قربان و روزای تاسوعا و عاشورا در خارج کشتارگاه ها را مجاز دانسته، تأکید کرد علیرغم این تسهیل قانونی نظارت حداکثری بر سلامت دام عرضه و کشتاری در این ایام از وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور است که این مأموریت در شهرستان اصفهان با معرفی سایت های موقت کشتار در سطح شهر اصفهان و با حضور بازرسان بهداشتی و ناظران ذبح شرعی مستقر در سایت ها و همچنین تشکیل اکیپ های سیار بازرسی گوشت در سطح شهرستان محقق خواهد شد.

 وی از حمایت ها و همکاری های شایسته سایر دستگاه های شهرستان تشکر کرد و این همکاری را فصلی مشترک برای برداشتن گام هایی بلندتر در راستای تأمین بهداشت عمومی و سلامت جامعه برشمرد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان در پایان اظهار نمود: با توجه به فصل بروز برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام همچون بیماری های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بروسلوز و .... توصیه می شود: مردم دام های قربانی خود را در کشتارگاه ها، کشتار نمایند و یا حداقل از سایت های زیر نظر دامپزشکی تهیه کنند و گوشت استحصالی را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد یخچال نگهداری و سپس به مصرف یا انجماد آن اقدام نمایند.

شایان ذکر است سامانه تلفنی 1512 آماده پاسخ گویی به سوالات شهروندان  و اخذ گزارش های تخلف های بهداشتی در حوزه دامپزشکی می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان اصفهان
  • کد خبر : 242046
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه