طی سال 1399 انجام پذیرفت؛
نظارت بهداشتی و شرعی بر استحصال بیش از 12 هزار تن گوشت قرمز در شهرستان اصفهان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابراز داشت: طی سال 99 در کشتارگاههای دام زیر مجموعه این شهرستان بیش 234 هزار 767 راس دام سبک وسنگین کشتار شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان؛ دکتر سید اکبر حسینی<<رئیس شبکه>> با اعلام این خبر گفت: در 12ماهه سال 99 تعداد 234 هزار و 767 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام شهرستان کشتار و مقدار 12 میلیون و 13 هزار و 773 کیلوگرم گوشت قرمز سالم و بهداشتی از کشتارگاه دام شهرستان استحصال گردیده است .
وی اظهار داشت: این مقدار گوشت قرمز حاصل کشتار 204 هزار 436 راس دام سبک، 26 هزار و 145 راس دام سنگین و 3 هزار و 916 قطعه شتر مرغ می باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصقهان در پایان ابراز داشت: نظارت بهداشتی بر کشتار دام قبل از کشتار و بعد از کشتار از وظایف مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاهها است که به صورت مستمر نظارت عالیه توسط کارشناسان این شبکه اعمال می گردد و پس از نگهداری لاشه ها در پیش سرد به مدت 24 ساعت و درج مهر دامپزشکی توسط ماشین حمل گوشت به فروشگاه های مجاز عرضه فرآورده های خام دامی حمل می شود لذا از همشهریان عزیز تقاضا می شود جهت پیشگیری از وقوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام خصوصا تب کریمه کنگو گوشت قرمز مصرفی خود را از فروشگاههای تحت نظارت و مورد تایید دامپزشکی تهیه و مصرف نمایند.
شایان ذکر است شهرستان اصفهان با دارا بودن پنج باب کشتارگاه دام صنعتی و سنتی 15 درصد کشتارگاه های دام استان را شامل می شود.
نظر دهید