در راستای حفظ و حراست از سلامت عمومی ؛
آغاز به کار سالن پیش سرد کشتارگاه دام شهرستان فریدونشهر
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر اظهار داشت: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو، پیش سرد لاشه ها امر ضروری بوده و یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری به وسیله گوشت قرمز می باشد.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر؛ دکتر محمدرضا موسی خانی<<رئیس شبکه>> در شرح جزییات این خبر گفت: در راستای ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت قرمز و پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام با پیگیری های به عمل آمده اتاق پیش سرد کشتارگاه دام این شهرستان آغاز به کار نمود.
وی افزود: با راه اندازی اتاق پیش سرد، لاشه دام های کشتاری در کشتارگاه پس از بازرسی بهداشتی و ممهور شدن به مهر دامپزشکی و لیبل گذاری به مدت 24 ساعت در این محل نگهداری و سپس در مراکز فروش توزیع می شود.
دکتر موسی خانی تصریح کرد: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو، پیش سرد لاشه ها امر ضروری بوده و یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری به وسیله گوشت قرمز می باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر در پایان خاطر نشان کرد: در فرایند پیش سرد با نگهداری لاشه ها در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت بر اثر جمود نعشی و اسیدوز و کاهش PH که در لاشه ایجاد می شود عوامل بیماریزا در گوشت از بین رفته و خطر انتقال این بیماری ها از طریق گوشت بر طرف می شود و از لحاظ مصرف نیز گوشت کیفیت بهتری پیدا می کند.
نظر دهید