• 1398/09/02 - 13:05
  • تعداد بازدید : 277
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دومین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیرخام شهرستان لنجان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان اظهار داشت: با توجه به اینکه شیرخام سهم قابل توجهی در تولید کشور را دارد، نظارت بیشتر بر زنجیره تولید، حمل، فرآوری و عرضه آن را می طلب.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی لنجان؛ دومین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیرخام شهرستان لنجان در محل شبکه دامپزشکی برگزار شد .

دکترفرهاد طاهری <<رئیس شبکه>> در تشریح جزییات این خبر گفت: با توجه به اینکه شیرخام سهم قابل توجهی در تولید کشور را دارد و به دلیل شرایط ویژه این ماده غذایی همچون فساد پذیری سریع، نظارت بیشتر بر زنجیره تولید، حمل، فرآوری و عرضه آن را می طلب.

وی با بیان این موضوع که با اجرای کامل این طرح که در چهار سطح ارتقای کیفیت بهداشتی شیرخام در مزارع پرورش دام، ارتقاء بهداشتی و ساختاری مراکز جمع آوری شیرخام، ساماندهی زنجیره حمل و نقل شیر و ساماندهی بهداشتی مراکز عرضه شیرخام و لبنیاتی ها در حال پیگیری و اجرا می باشد تصریح کرد: با یاری خداوند و تلاش اعضاء کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیرخام شاهد ارتقای بیشتر کیفیت این ماده مهم غذایی در شهرستان باشیم.

در این جلسه که به ریاست قاسم رحیمی نماینده محترم فرمانداری و با حضور دستگاه های ذیربط در محل شبکه دامپزشکی شهرستان تشکیل شد بر هماهنگی و همکاری کلیه اعضای کمیته در راستای عرضه شیرخام با کیفیت مناسب و بهداشتی برای عموم جامعه در کنار حمایت از تولیدکنندگان و کلیه دست اندرکاران صنعت شیر شهرستان تاکید شد.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان لنجان
  • کد خبر : 246151
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه