• 1402/01/06 - 08:12
  • تعداد بازدید : 377
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در شهرستان نطنز

رئیس شبکه دامپزشکی نطنز گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان از ابتدای اجرای طرح تاکنون با تشکیل 19 اکیپ در دو شیفت صبح و بعدازظهر بر 111 مرکز عرضه گوشت قرمز، مرغ و ماهی، 2 کشتارگاه و مرکز بسته بندی، 71 واحد رستوران و طباخی شهرستان نظارت بهداشتی نموده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز؛ دکتر سیامک رضوان (رئیس شبکه) با اعلام این خبر گفت: اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان نطنز و همزمان با سراسرکشور از 13 اسفند 1401 شروع و تا 5 اردیبهشت 1402 ادامه خواهد داشت.

وی افزود: شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز نیز براساس وظیفه ذاتی و رسالت سازمانی خود جهت حفظ و حراست از سلامت عمومی جامعه در این ایام، با افزایش اکیپ های واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی خود و همچنین ایجاد تیم های مشترک با دیگر نهادهای مرتبط، اقدام به تشدید نظارت ها بر فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان نموده است.

دکتر رضوان اعلام کرد: در این راستا این شبکه از ابتدای اجرای طرح تاکنون با تشکیل 19 اکیپ در دو شیفت صبح و بعدازظهر بر 111 مرکز عرضه گوشت قرمز، مرغ و ماهی، 2 کشتارگاه و مرکز بسته بندی، 71 واحد رستوران و طباخی شهرستان نظارت بهداشتی نموده است.   

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در پایان ضمن اشاره به برخورد قاطع دامپزشکی با متخلفان امنیت غذایی جامعه از عموم شهروندان درخواست نمود از خرید هرگونه فرآورده خام دامی فاقد برچسب مورد تائید سازمان دامپزشکی کشور خودداری نموده و فرآورده های خام دامی خود را تنها از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق شماره تماس 1512 به کارشناسان شبکه دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان نطنز
  • کد خبر : 298940
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه