• 1404/03/10 - 07:54
  • تعداد بازدید : 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز انجام شد؛

کشف و معدوم سازی ۱۷۵ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در شهرستان نطنز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز؛ دکتر عباسعلی کرباسی رئیس شبکه با اعلام این خبر گفت: با همکاری پلیس آگاهی شهرستان نطنز یک دستگاه خودرو وانت که اقدام به حمل ۱۷۵ کیلو گرم فرآورده خام دامی بصورت غیربهداشتی و غیرمجاز بدون گواهی قرنطینه ای_بهداشتی کرده بود متوقف گردید که پس از بررسی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه و تشخیص غیربهداشتی و غیرقابل مصرف بودن آنها، با اخذ حکم قضایی از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نطنز فرآورده ها از چرخه مصرف انسانی حذف و به شیوه ی بهداشتی معدوم گردید.

 وی افزود: قسمت عمده ای از بهداشتی سلامت جامعه وابسته به بهداشت دام و فرآورده های حاصل از آن است، در همین راستا بایستی نظارت کارشناسان دامپزشکی بر تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی به صورت کاملا دقیق و با حساسیت بالا صورت گیرد.

 دکتر عباسعلی کرباسی ادامه داد: حمل دام و طیور زنده، نهاده های دامی و فرآورده های خام دامی باید با خودرو مجاز و اخذ گواهی بهداشتی از دامپزشکی انجام شود و با هرگونه تخلف در این حوزه بدون اغماض برخورد قانونی خواهد شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در پایان از همکاری و تعامل فرماندهی انتظامی شهرستان با این شبکه در راستای انجام امور قرنطینه ای و تامین امنیت غذایی شهروندان تقدیر و تشکر نمود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان نطنز
  • کد خبر : 339751
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه