• 1401/01/25 - 11:20
  • تعداد بازدید : 382
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور فعالان واحدهای صنفی عرضه فرآورده های خام دامی؛

برگزاری جلسه توجیهی آموزشی طرح ارتقاء و رتبه بندی کیفیت و قیمت گذاری گوشت مرغ در شهرستان کاشان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان با توجه به بررسی و احصاء مشکلات بهداشتی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان، به بیان نکات بهداشتی و معرفی طرح ارتقاء و رتبه بندی کیفیت گوشت مرغ پرداخت.

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی کاشان؛  جلسه توجیهی طرح رتبه بندی کیفیت گوشت مرغ به همت این شبکه  و  با شرکت فعالان این واحدهای صنفی در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی شهرستان کاشان برگزار گردید.

 در این جلسه که مدیریت جهاد کشاورزی به همراه بازرسی اصناف شهرستان کاشان و همچنین بازرسان اداره صنعت معدن و تجارت نیز شرکت داشتند، دکتر عباس شاه میرزایی رئیس شبکه دامپزشکی کاشان، ضمن عرض خوش آمدگویی به مدعوین محترم در خصوص نتایج طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام  نوروز 1401 و ادامه دار بودن آن همزمان با ماه مبارک رمضان نکاتی را بیان داشت.

وی با توجه به بررسی و احصاء مشکلات بهداشتی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در طول طرح تشدید توسط واحد نظارت بر بهداشت عمومی فرآورده های خام دامی شبکه دامپزشکی در این جلسه ضمن آموزش نکات بهداشتی به فعالان این صنف نسبت به معرفی طرح ارتقاء و رتبه بندی کیفیت گوشت مرغ نکاتی را بیان داشتند.

 در ادامه نیز  دکتر امرالله باغبانی  مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد عذایی شبکه دامپزشکی کاشان به ارائه توضیحاتی در خصوص رعایت قوانین و مقررات دامپزشکی در خصوص اخذ گواهی حمل و عدم عرضه مرغ بصورت فله ای و رعایت زنجیره سرد در ماه‌های گرم سال  پرداخت.

سپس مهندس رضا مظلومی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان با تقدیر از تلاش شبکه دامپزشکی در راستای حفظ و صیانت از سلامت غذایی شهروندان در خصوص چگونگی عرضه گوشت مرغ و بحث قیمت‌گذاری آن به ایراد سخن پرداخت.

در پایان نیز فعالان این صنف مشکلات و دیدگاه‌های خود را بیان داشتند .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان کاشان
  • کد خبر : 284044
کلمات کلیدی
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه