• 1399/03/21 - 22:56
  • تعداد بازدید : 184
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
جلسه منطقه‌ای آسیا، خاور دور و اقیانوسیه و حضور روسای دامپزشکی 37 کشور منطقه آسیا، خاور دور و اقیانوسیه

سازمان جهانی بهداشت دام خواستار اشتراک اقدامات موفق ایران در ارتباط با بیماری کووید-19 شد

جلسه منطقه ای آسیا، خاور دور و اقیانوسیه با حضور کلیه روسای دامپزشکی کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه شامل 37 کشور در منطقه، رئیس مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت دام، نمایندگان دفتر مرکزی سازمان جهانی بهداشت دام، رئیس دفتر منطقه ای این سازمان، ریاست سازممان دامپزشکی کشورمان، معاونت بهداشت و پیشگیری و مدیرکل دفتر امور بین‌الملل، سازمانهای تخصصی و روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در جلسه منطقه‌ای آسیا، خاور دور و اقیانوسیه سازمان جهانی بهداشت دام که از ساعت 7 و 30 دقیقه صبح امروز 21 خرداد با حضور کلیه روسای دامپزشکی کشورهای منطقه آسیا، خاور دور و اقیانوسیه شامل 37 کشور در منطقه که به صورت مجازی برگزار گردید؛ دکتر علی‌صفر ماکنعلی بعنوان دبیرکل جدید کمیسیون منطقه ای سازمان جهانی بهداشت دام ضمن تشکر از برگزاری این جلسه به میزبانی دفتر منطقه ای آسیا، خاور دور و اقیانوسیه سازمان جهانی بهداشت دام؛ توضیحات مبسوطی در خصوص عملکرد سازمان دامپزشکی کشورمان در کمیته ملی مبارزه با بیماری COVID-19 و نقش ریاست سازمان به عنوان نماینده وزارت جهاد کشاورزی در این کارگروه را ارائه کرد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشورمان با بیان اینکه که در زمان همه‌گیری بیماری در ایران از بیش از 100 گربه و سگ که صاحبان آنها مبتلا به بیماری بودند نمونه‌برداری گردید  که خوشبختانه نتیجه همه موارد، منفی شده است گفت: همکاری آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی کشور در انجام آزمایش‌های تخصصی بیماری COVID-19 بسیار شاخص و راهبردی بود.
وی سپس در خصوص بیماری خطرناک طاعون اسبی (AHS) که در رابطه با آن مطالبی در این جلسه ویدیوکنفرانسی مطرح شد، مطالبی را مطرح کرد و ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در منطقه، اذعان کرد: ایران از نظر بیماری در منطقه عاری بدون انجام واکسیناسیون است، اما اعلام رسمی عاری بودن ایران از بیماری توسط سازمان جهانی بهداشت دام انجام نشده و سازمان دامپزشکی کشور در این راستا اقدام لازم را انجام خواهد داد.
بنابراین گزارش در این نشست نماینده دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت دام ضمن تشکر از اقدامات ایران در ارتباط با بیماری COVID- 19  از ماکنعلی خواست تا ساز و کار همکاری سازمان دامپزشکی کشور در کمیته ملی مبارزه با بیماری COVID-19  را در راستای بهره برداری دیگر اعضا به دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت دام بفرستد تا این تجربه با دیگر کشورهای منطقه نیز به اشتراک گذاشته شود.
در این جلسه همچنین موضوعات مختلف اعم از فعالیت‌های دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت دام در برگزاری وبینارهای منطقه ای و کنترل بیماری‌های فرامرزی و بحث مقاومت میکروبی و به روزرسانی وبسایت منطقه ای سازمان جهانی بهداشت دام مطرح شد.
موضوع انتخابات دبیر کل سازمان جهانی بهداشت دام و همچنین انتخابات اعضا کمیسیون منطقه آسیا و خاور دور در سال آینده که رئیس سازمان دامپزشکی ایران، دبیر کل آن است نیز از مباحث مطرح شده در این نشست بود.
در ادامه از راه اندازی سیستم جدید اطلاع رسانی جهانی بیماری‌ها(WAHIS) در آینده نزدیک توسط سازمان جهانی بهداشت دام و همچنین راه اندازی پرتال آموزش الکترونیک سازمان جهانی بهداشت دام از 29 اردیبهشت ماه سال 99 به آدرسwww.training.oie.int خبر داده شد.
در بخش دیگری از جلسه مذکور به موضوع وضعیت بیماری‌های منطقه به ویژه بحث بیماری COVID-19 و نقش سرویس‌های دامپزشکی در زمان همه گیری بیماری پرداخته شد.
در ادامه مطالبی نیز در خصوص بیماری ASF در خوک و گراز وحشی که خسارات جبران ناپذیری را به صنعت پرورش خوک وارد کرده، ارائه گردید و به نقش بیماری در تلاطمات بازار گوشت قرمز و سفید در کشور چین پرداخته شد.
در پایان دکتر کوگیتا رئیس دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت دام ضمن تشکر از حضور فعال اعضا در جلسه مجازی و ابراز امیدواری برای برگزاری سی و دومین کنفرانس کمیسیون منطقه ای آسیا، خاور دور و اقیانوسیه سازمان جهانی بهداشت دام  بصورت فیزیکی درکشور تایلند، جلسه را پایان داد.
دکتر مارک شیپ رئیس مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت دام، نمایندگان دفتر مرکزی سازمان جهانی بهداشت دام و دکتر کوگیتا رئیس دفتر منطقه ای این سازمان، دکتر سید بهمن نقیبی معاونت بهداشت و پیشگیری و دکتر بهمن عابدی کیاسری مدیر کل دفتر امور بین الملل، سازمانهای تخصصی و روابط عمومی ریاست سازمان دامپزشکی کشور از حاضران این نشست بودند.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 252756
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه