شرح وظایف ماموریت ها چشم انداز سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استان اصفهان
جهت آشنایی با اهداف ماموریت ها و چشم انداز سازمان دامپزشکی کشور فایل زیر را دانلود نمایید .
شرح وظایف اداره کل دامپزشکی استان اصفهان
- برقراری سیستم مراقبت و نظارت بر بیماریهای دام در استان.
- شناسائی و بررسی کانون بیماریهای بومی و تعیین جغرافیای پراکندگی این بیماریها در سطح استان.
- بررسی اپیدمیولوژیکی بیماریهای بومی دامی و کانونها و منابع آلوده و تشخیص و تفکیک عوامل بیماریزا در کانونها.
- بررسی بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام با همکاری سازمانهای بهداشتی ذیربط.
- انجام بررسی به منظور تعیین وضعیت بیماریهای غیر بومی در استان.
- ارزیابی اثرات حاصله از کاربرد واکسنها و داروها به منظور انتخاب بهترین و موثرترین طریقه پیشگیری، کنترل ، مبارزه و ریشه کنی بیماریها با همکاری (دفتر مبارزه با بیماریهای طیور، آبزیان و زنبور عسل) و (دفتر مبارزه با بیماریهای دامی).
- انجام عملیات لازم به منظور صدور پروانه توزیع و فروش داروهای دامی (مکملهای غذائی دام و طیور و کنسانتره های غذائی، مواد ضدعفونی و غیره) براساس مقررات مربوطه.
- بررسی و مطالعه داروها و مواد بیولوژیک مورد مصرف در استان و اطمینان از بازدهی و کارائی مناسب آنها که مشکلی برای سلامتی دامها، محیط و انسانها که مصرف کننده پروتئین حیوانی می باشند ندارد با همکاری مرکز تشخیص و آزمایشگاه .
- نظارت بر نحوه نگهداری و توزیع صحیح داروها و مواد بیولوژیک در استان.
- انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد و تجهیز درمانگاهها و آزمایشگاهها و پستهای دامپزشکی و درمانگاهها و آزمایشگاههای بخش غیر دولتی با توجه به احتیاجات مناطق مختلف استان.
- نظارت بر حسن اداره و نحوه فعالیت درمانگاهها و آزمایشگاههای بخش خصوصی و دولتی و ارزشیابی فعالیت آنها و تهیه گزارش و اقدام لازم نسبت به رفع مسائل و مشکلات.
- بررسی گزارشهای مربوط به معالجات و آمار عملیات درمانگاهی و آزمایشگاهی ارسالی از مراکز تشخیص و درمان دولتی و خصوصی و تجزیه و تحلیل و انعکاس آنها به مسئولین مربوطه.
- بررسی و مطالعه و اقدام در جهت بهبود روشهای تشخیص و درمان و ارائه روشهای جدید و نوین.
- انجام اقدامات لازم در جهت انتخاب و تاْمین بهترین لوازم فنی کلینیکی، جراحی و مامائی.
- اقدامات لازم در جهت جلوگیری از دخالت اشخاص غیر مجاز در امور تشخیص و درمان و تهیه و اجرای دستورالعملهای اعلام شده از سازمان دامپزشکی.
- انجام کلیه آزمایشهای میکروبیولوژی، بیوشیمیائی، سم شناسی، مواد غذائی، ایمنولوژی ، پاتولوژی و
آزمایش نمونه های فرآورده های بیولوژیکی (ایمنولوژی).
- تهیه و تنظیم برنامه های پیشگیری و مبارزه بر علیه بیماریهای باکتریائی، ویروسی و انگلی و قارچی دامها و همچنین بیماریهای مشترک بین انسان و دام و صدور بخشنامه ها و دستورالعملهای لازم برای کنترل و ریشه کنی بیماریهای مزبور.
- تهیه و تنظیم و پیش بینی برنامه های سالیانه شامل مایه کوبی دامها با توجه به بیماریهای دامی شایع در مناطق مختلف استان، آزمایشات مختلف برای مبارزه با بیماریهای مشترک و انجام اقدامات بر علیه بیماریهای انگلی و قارچی.
- نظارت مستمر بر حسن اجرای برنامه های مبارزه و پیشگیری بر علیه بیماریهای واگیر دامی، بیماریهای مشترک بین انسان و دام و بیماریهای انگلی و قارچی.
- جمع آوری اطلاعات، آمار و نتایج حاصل از عملیات مبارزه با بیماریهای باکتریائی و ویروسی دام، بیماریهای مشترک بین انسان و دام و بیماریهای انگلی و قارچی، تجزیه و تحلیل آنها و انتخاب بهترین و موثرترین روش برای کنترل و ریشه کنی این بیماریها.
- تنظیم برنامه های لازم به منظور جلوگیری از سرایت بیماریهای واگیر غیربومی به داخل استان با همکاری اداره قرنطینه.
- تهیه و تنظیم برنامه پیشگیری و کنترل بر ضد بیماریهای غیربومی دامی شایع در استانهای همجوار، در مناطق مرزی و در صورت لزوم سایر مناطق استان با همکاری اداره قرنطینه.
- همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص مبارزه با بیماریهای مشترک بین انسان و دام.
- دریافت گزارشات عملکرد برنامه های پیش بینی شده از شبکه های دامپزشکی و تجزیه و تحلیل آنها.
- انجام اقدامات لازم برای شناسائی عوامل بیماریزای احتمالی ناشناخته دامی و تدابیر لازم برای کنترل آن.
- پیش بینی وسایل، تجهیزات، واکسن، و مواد بیولوژیک و داروهای ضد انگلی در سطح استان و ارائه به مسئولین ذیربط و پیگیری و نظارت بر توزیع آنها.
- تهیه و تنظیم برنامه های پیش گیری و مبارزه با بیماریهای میکروبی، ویروسی و انگلی و قارچی آبزیان زنبور عسل و کرم ابریشم و تهیه دستورالعملهای لازم برای کنترل و ریشه کنی بیماریهای مزبور.
- نظارت بر حسن اجرای برنامه های مبارزه و مایه کوبی علیه بیماریهای واگیر آبزیان و هم چنین بیماریهای زنبور عسل و کرم ابریشم، تجزیه تحلیل آنها و انتخاب بهترین و موثرترین طریقه برای کنترل ریشه کنی آنها.
- همکاری و نظارت بر عملیات پیشگیری و کنترل بیماریهای واگیر آبزیان زنبور عسل و کرم ابریشم که توسط بخش خصوصی انجام می گیرد.
- پیش بینی وسایل، تجهیزات، مواد بیولوژیک، واکسنها و مواد داروئی و اعلام آن به مسئولین ذیربط و پیگیری و نظارت بر توزیع آنها.
- انجام اقدامات لازم در خصوص میزان تاثیر واکسن، دارو، مواد بیولوژیک و سموم با هماهنگی دفاتر ذیربط و تهیه گزارشهای لازم در این زمینه
- اعلام آئین نامه ها، دستورالعملها و بخشنامه ها در خصوص چگونگی کنترل بهداشتی اماکن دامی و صنایع وابسته به دام و کشتارگاهها، مراتع و آبشخورها.
- اعلام آئین نامه ها، دستورالعملها و بخشنامه های لازم در خصوص بازرسی و چگونگی کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و عملآوری و بسته بندی فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی دام و هم چنین مراکز توزیع و عرضه فراورده های دامی.
- تهیه و تنظیم برنامه های لازم جهت کنترل و بازرسی کشتار دام و طیور.
- نظارت بر اجرای برنامه های کنترل و نظارت بهداشتی اماکن دامی، صنایع وابسته دام، مراکز تهیه، عمل آوری و بسته بندی فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی دامی همچنین مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی.
- اعلام آئین نامه ها و مقررات مربوط به چگونگی کنترل کیفی و بهداشتی گوشت و سایر فرآورده های دامی در مراکز تولید، تهیه ، نگهداری، توزیع و عرضه.
- انجام اقدامات لازم بمنظور صدور پروانه و مجوزهای بهداشتی تاسیس، بهره برداری از مراکز و تاسیسات دامی و فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی دامی.
- همکاری با مرکز تشخیص و آزمایشگاه کنترل دارو و مواد بیولوژیک جهت تهیه دستورالعملهای لازم در مورد یکنواخت کردن نمونه برداری و انجام آزمایشات مختلف و تعبیر و تفسیر نتایج آنها.
- انجام بررسیهای لازم در خصوص بهبود و اصلاح وضعیت تاسیساتی و تجهیزاتی مراکز عرضه فرآورده های دامی، اماکن دامی و صننایع وابسته به آن، همچنین مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی دامی از نظر بهداشتی.
§انجام بررسیهای لازم در زمینه بقایای آنتی بیوتیکی و مواد شیمیایی و هورمونها در شیر و گوشت و سایر فرآورده های دامی.
- همکاری با اداره قرنطینه و امور بین الملل در خصوص صدور گواهی بهداشت برای صادرات، فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی دامی.
- تهیه و تنظیم برنامه کنترل امور مربوط به تبدیل لاشه ها و اندامهای ضبطی و نیز تبدیل ضایعات دامی (خون، محصولات فرعی ....) بمنظور استفاده جهت خوراک دام و کود .... با رعایت اصول بهداشتی.
- ارائه پیشنهادات لازم و دادن الگوهای بهداشتی برای ایجاد دامداریها، کشتارگاهها، مراکز تهیه و عمل آوری و بسته بندی فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی دامی و کلیه صنایع وابسته به دام.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت